salac je napisao(la):Sta vredi da salje 8.0, dok to on i nesha dogovore vec ce izaci verzija 9 🙂
nesharm je napisao(la):Cek da vidim koji su tacno diskovi stigli...realno,trebaju ti prva dva za install,ostali su source itd.A ako imas neki dobar rezac...ti i ti,dobrovoljci 🙂.
Ma nepopravljivi smo mi ! ctp;Amon_Ra je napisao(la):Ma bre postoji firma kod nas koja je zvanicni distributer ovog paketa Linuxa. Cena Professional verzije [7.3] je 90 eura, dok je Personal 55 eura.
nesharm je napisao(la):Ma pre bih ja koristio ovu verziju...te prve verzije su uvek nestabilne,tek ce 8.2 ili 8.3 super raditi.Pazi,Salac,nije to win pa da ima neke ultra razlike,samo je pitanje verzije programa koji salju uz distribuciju(onaj KDE ce biti sigurno isti kao i u 7.3 🙂).
Ma potpuno se slazem, moj post je i bio zamisljen u smislu kritike, ako ga je neko mozda pogresno razumeo...silverglider je napisao(la):Amone, Drapine ovo jeste kopija moje licencirane verzije. Same distribucije su free ako hoces da ih skidas sa neta (ono, ukonektujes se na 28800 i srokas caskom 8CD-ova na hard 😀). Ovakvo pakovanje se naplacuje zato sto treba platiti nasnimavanje CD-ova, kucanje i stampanje uputstva (ne HOWTO dokumenata, nego uputstva bas samo za njihov distro), kutije, pakovanje, shippment, itd. Dakle, sve to OKO samog linuxa kosta. Ako je on free, CD-ovi, npr. nisu 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari