Šta je novo?

Stize C2D!!!

Boki.N

Enthusiast
VIP član
Učlanjen(a)
01.12.2000
Poena
1,035
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire 7
Mobilni telefon
Sony XZ2C, Huawei Mate 10, iPhone 2020SE (fuj)
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Za par dana kod nas. Modeli i ocekivane cene:
- E6300 1.86GHz (1066MHz,2MB,S775) box...oko 220€
- E6400 2.13GHz (1066MHz,2MB,S775) box...oko 260€
- E6600 2.4GHz (1066MHz,4MB,S775) box ... oko 370€

Cene ipak jace nego u Amrici, ali...
Verovatno ce brzo pasti

Heh, moram da dopunim samoga sebe. Nece tako brzo :(

Posle malo raspitivanja, ispostavilo se da su i u USA skocile cene, i to dobro, a i u Austriji gde je bila neka nebulozna cifra, otisle su veoma na gore.
Najverovatnije je u pitanju Intelova zastita velikih dilera, a i samog sebe, dok se ne rasprodaju zalihe starijih modela.

BokiPK je napisao(la):
Za par dana kod nas. Modeli i ocekivane cene:
- E6300 1.86GHz (1066MHz,2MB,S775) box...oko 220€
- E6400 2.13GHz (1066MHz,2MB,S775) box...oko 260€
- E6600 2.4GHz (1066MHz,4MB,S775) box ... oko 370€

E6600-tica kod nas nece biti otpilike sve do kraja Septembra, posto ih jos ni u inostaranstvu nema, a da ih neko ovde uveze i doveze treba oko mesec dana. A E6300-tica kad bude krajem meseca, bice ih na kasicicu i sa cenom na pocetku vrlo verovatno vecom od 220e... 230-240e je ipak realnije. Tek krajem Septembra kad se omasove ce ih mozda biti za gore navedenih 220e.

Inace recimo po Nemackoj, gde E6300-tki zaista i ima, kostaju oko 180-190e + postarina.
http://www.idealo.de/preisvergleich...5_-core-2-duo-e6300-box-sockel-775-intel.html

Poslednja izmena:
A taman sam hteo da pohvalim cene i dostupnost, nisam iznenadjen drugim postom, istorija se ponavlja ...

M_M je napisao(la):
E6600-tica kod nas nece biti otpilike sve do kraja Septembra, posto ih jos ni u inostaranstvu nema, a da ih neko ovde uveze i doveze treba oko mesec dana...

Sta bre nece?
Evo ih danas na carinjenju, samo je pitanje koliko ce se tu zadrzati. Moci ces da ih kupis vec sutra ili prekosutra.

BokiPK je napisao(la):
Sta bre nece?
Evo ih danas na carinjenju, samo je pitanje koliko ce se tu zadrzati. Moci ces da ih kupis vec sutra ili prekosutra.

Licno se nadam da si u pravu, jer se E6600 jos uvek prilicno tesko nalazi u inostranstvu... Znas li hoce li ih biti neka "dovoljna" kolicina ili je to samo par primeraka koje obicni kupci nece ni videti?

M_M je napisao(la):
Licno se nadam da si u pravu, jer se E6600 jos uvek prilicno tesko nalazi u inostranstvu... Znas li hoce li ih biti neka "dovoljna" kolicina ili je to samo par primeraka koje obicni kupci nece ni videti?

E6300 i 6400 dosta, E6600 nekoliko komada. Licno, ne verujem i da ce biti mnogo ljudi da ih kupi. Tako da je izraz "dovoljno", vrlo relativna stvar.
Psssst, poslovna tajna...10-ak kom.

Poslednja izmena:
Ja sam cuo da ce c2d biti dostupan u bgu do kraja nedelje |vec u petak| i da ce cena e6300 biti ~180 yura.
edit, i da bi cene kroz jedno mesec-dva dana trebale osetno da padnu

Poslednja izmena:
mastercula je napisao(la):
Ja sam cuo da ce c2d biti dostupan u bgu do kraja nedelje |vec u petak| i da ce cena e6300 biti ~180 yura.
edit, i da bi cene kroz jedno mesec-dva dana trebale osetno da padnu

Ma i baba cula...i snila...
Jedino ti je tacno da ce biti dostupan u petak, a za ostalo...sacekacemo.

Imam potvrdu stigli su sinoc, a ko shoce da vidi sta sam dobio neka me sibne na pm :)
edit, nije bas cena koju sam naveo gore ali nije ni daleko :D

Poslednja izmena:
Oko 200e za 6300,jel tako ?:)

ivanbo2003 je napisao(la):
Oko 200e za 6300,jel tako ?:)
eh iz tvojih usta u dilerske usi nadajmo se :sceptic:

Mislim da ne ,:) ,ali to nije ni bitno ako sam "pogodio"(sapnula mi pticica ;) )
Mada moram priznati da licno sumnjam da ce ga prvo biti u dovoljnim kolicina a i da ce cena biti toliko.Daj Boze,za one koji su spremni da se ispruze toliko za ovo zadovoljstvo.

Poslednja izmena:
U kojim kolicinama je stigla roba nemam pojma, mislim da nas nema bas puno koji bi se ispruzili toliko, i da su kolicine za prvi talas dovoljne. Iskreno se nadam da jesu :D
Ja sam ciljao e6600 ali sam se u poslednjem trenutku predomislio :) ipak mi je i e6300 previse.
edit, siguran sam da ce biti i jako bezobraznih cenovnih ponuda.Ova koju sam dobio je skroz ok

Poslednja izmena:
E6600 svi unapred rasprodati.

Nisu bas svi, ali su bas na kasicicu, dok ovih slabijih ima bas dosta :)

6300 kosta 215e u mojoj kafani. :)

nije bas nesto povoljno ali nije ni dranje bas, cena u ch od pre par dana je nekih 185e.

okmijun je napisao(la):
Jel zna neko dal ce kod nas uopste biti uvezen Pentium D 945?

nema ga, ali zato ima pentium d 950, cena 255e.

Poslednja izmena:
Posto sam poslom odsutan van zemlje,bio bih vam zahvalan kad bi mi mogli ostaviti adresu radnje gde bi mogao pazariti 6600,kako bi angazovao drugara da izvrsi kupovinu.HVALA UNAPRED DRUGARI!

velko je napisao(la):
6300 kosta 215e u mojoj kafani. :)

nije bas nesto povoljno ali nije ni dranje bas, cena u ch od pre par dana je nekih 185e.

nema ga, ali zato ima pentium d 950, cena 255e.

hm? de ti je kafana? :)
da taj D 950 nema slucajno i HyperThreading?

koliko sam ja upoznat nema.
a ako te cpu zanima javi mi se na pm pa idemo do kafane da se dogovorimo. :)

E 6300 ima koliko hoce cena oko 200
e 6400 ima koliko hoces cena oko 240-250
raspitaj se kod lokalnog prodavca

Da ne otvaram novi tred,
Ima li neko priliku da bira svoj primerak, zanima me koja je serija\nedelja nabolja za oc, za e6400?

Poslednja izmena:
sta, kao niko!? :beat: ma daj te molima vas...

sta, kao niko!? :beat: ma daj te molima vas...

U opticaju su tek dva-tri dana, iskljucivo BOX primerci. To NISU socijalni procesori od nekoliko desetina evrica pa da mozes da ih uvalis u bilo koji komp koji se prodaje svakodnevno. Ako hoces da biras primerak moras da KUPIS vise njih :p

Ako prijatelj prodaje vise njih onda mogu da biram, zar ne?
Pa me tim povodom zanimaju serije proizvodnje i njihova sklonost ka oc-u.

Ako prijatelj ...

Prijatelj? A da li si ti njegov prijatelj?
Procitaj ponovo moj odgovor.

Kako je lepo napisao Zivota u "Sestoj brzini" - "Ako si mi prijatelj, ne razgovaraj sa mnom" :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno