Šta je novo?

STILL LIFE click&point avantura

CezaR 2

Slavan
Učlanjen(a)
22.04.2005
Poena
309
Igra je u fazonu Broken Sworda I Siberije.Jedini problem je sto je na italijanskom, barem ova verzija koju imam ja.Ima odlican trip, za onoga ko igra ovakve igre.E sad, problem je u tome sto mi se sestra zaglavila na delu gde treba da se smucka neki kolac od ljubavi? Ne moze da provali redosled namernica..Jel neko ovo igrao, ako jeste, molim za pomoc,inace ce na glavu da mi se popne, a vi ljudi ne znate kako ona ume da bude DOSADNA! Ja po netu nisam uspeo da nadjem waklthrought… :zgran:

Jel zna neko da li se ova igra pojavila kod nas? Video sam da je trebala da izadje jos 02.05. ali kod nas je jos uvek nema (barem ja nisam uspeo da je nadjem). Da nije mozda i ona dobila SF zastitu?

2 CezaR: Ajde ako te ne mrzi iznesi neke svoje utiske o igri.

Pozdrav. :wave:

Odgovor Twisteru..

Igra je perfektna,doduse ja volim Click&point..Ima trip nesto izmedju zadnjeg broken
sworda-mislim na grafiku i izvodjenje, osim onih delova u brok. swor. gde je akcija i to,
ovde je vise na fazon pronadji, izmesaj, iskombinuj itd, i Moment-a of silent, ako si to
igrao...Akcenat je na hororu, igras i sa mladom Fbi-icom 40. godina i sa njenim dedom,
kad je bio mlad, u nekim delovima te igra vraca u proslost.Sve u svemu, igra je perfektna, ali za vecinu nas neupotrebljiva, jer je na italijanskom, bar ova verzija koju ja imam...Ako ti je to i dalje interesantno, pusti mi private poruku, pa cu ti tu dalje objasniti kako da dodjes do nje...Pozdrav...

Hvala sto si se ponudio da mi nare**s (znas na sta mislim ;) ) igru, ali sacekacu jos malo, mozda ce se pojaviti i na engleskom. Ako se slucajno to nedesi bicu slobodan da ti posaljem PM i od tebe nabavim tu verziju igre na italijanskom. Inace stvarno ne znam zasto se ova igra jos uvek nije pojavila kod nas, a u svetu je kako sam vec gore napisao izasla jos 02.05.

Pozdrav. :wave:

HEJ!! Hvala puno... Skinuo si mi nocnu moru, citaj, sestru, sa vrata...

Hvala jos jednom..

P.s.
Ok, za Driver-a, ali ja stvarno ne znam kako ja to stalno gresim, video sam od drugih mnogo gore..Ali ok, ja vise nista u tom stilu necu pominjati...

Konacno sam je i ja nabavio. Igra je odlicna, pravi naslednik Syberie. Grafika je identicna kao u Syberia-i, sto znaci odlicna, a posebno su dobre video sekvence. Dijalozi i zvucni efekti su odlicni dok je muzika mogla biti i bolja. Sve u svemu, igra koju pravi avanturisti ne smeju propustiti.

Boqy je napisao(la):
Konacno sam je i ja nabavio. Igra je odlicna, pravi naslednik Syberie. Grafika je identicna kao u Syberia-i, sto znaci odlicna, a posebno su dobre video sekvence. Dijalozi i zvucni efekti su odlicni dok je muzika mogla biti i bolja. Sve u svemu, igra koju pravi avanturisti ne smeju propustiti.

Jel mozes samo da kazes odakle si nabavio igru, i da li je i ta verzija koju imas na italijanskom ili si mozda nabavio original? Pozdrav.

Imam i ja englesku verziju te igre, ali u options nema za slagati rezoluciju.

evo, u ponedeljak cu i ja napokon dobiti englesku verziju...

Evo i prohod

Prilozi

• Still Life.zip
    206.8 KB · Pregleda: 71
Moja verzija je naravno na engleskom, a nabavio sam je tu i tamo. :)

Takodje imam englesu verziju igrice! Odlicna je! Smek je indentican kao onaj u Syberia 1&2 mada jedva cekam i naslov ObScure :)
Sto se tice nabavljanja... pa tu i tamoo mada malo vise tamoo
Koristan link www.profimedija.cjb.net

Uskoro se ocekuje nova avantura od Benoit Sokala ( Syberia 1 i 2), a ovoga puta ceo zaplet je smesten na africki kontinent. :)

Evo i ja da se pohvalim da sam nabavio Still Life (engleska verzija). Nisam puno odmakao od pocetka igre, ali ovo malo sto sam video je na mene ostavilo odlican utisak, bas kao sto je to uradila Syberia 1&2.
Imam i jedno pitanje za one koji igraju Still Life, a to je da li se i vama desava da prilikom ulaska u inventar treba da se saceka jedno 10-ak sekundi.

2 borab: Da, ta igra ce se zvati Lost Paradise.

Twi$teR je napisao(la):
Evo i ja da se pohvalim da sam nabavio Still Life (engleska verzija). Nisam puno odmakao od pocetka igre, ali ovo malo sto sam video je na mene ostavilo odlican utisak, bas kao sto je to uradila Syberia 1&2.
Imam i jedno pitanje za one koji igraju Still Life, a to je da li se i vama desava da prilikom ulaska u inventar treba da se saceka jedno 10-ak sekundi.

2 borab: Da, ta igra ce se zvati Lost Paradise.
Kod mene inventar otvara bez ikakvog kasnjenja.

Pitam se sto prikaz ove igre nije izasao u SK. :trust: Cekao sam prikaz da vidim sta prvo da kupim The moment of silence ili Still Life. Izgleda da cu ipak da uzmem SL. Ako je neko igrao obe igre, molim da ih oceni u procentima 1-100%

Ni meni ne kasni otvaranje inventara. A sto se tice moje ocene za Still Life pa recimo na skali od 1-100%. Dao bih joj 90%. Jer igra je stvarno fenomenalna.

Nazad
Vrh Dno