Šta je novo?

Stig'o Tony Montana :D

Evo igrao sam par sati ovu igru i mogu reci da uopste nije toliko losa kao sto neki kazu... Isprva sam bio razocaran, grafika nije najbolja, ali ponavljam igra uopste nije losa! Prerastao sam doba kada sam o igri sudio na osnovu grafike ili na osnuvu screenshotova koje neko okaci... :)

Evo igrao sam par sati ovu igru i mogu reci da uopste nije toliko losa kao sto neki kazu... Isprva sam bio razocaran, grafika nije najbolja, ali ponavljam igra uopste nije losa! Prerastao sam doba kada sam o igri sudio na osnovu grafike ili na osnuvu screenshotova koje neko okaci... :)

S obzirom na avatar ... nije ni cudno sto ti se ova vrsta igara dopada, pogotovo tog kvaliteta ...

S obzirom na avatar ... nije ni cudno sto ti se ova vrsta igara dopada, pogotovo tog kvaliteta ...
Volim IGRE a ne GRAFIKU. NE obazirem se samo na grafiku.
Pa dobro, ja makar nikad nisam, bogu hvala, o ljudima i igrama sudio na osnovu avatara i shotova.

Poslednja izmena:
Volim IGRE a ne GRAFIKU. NE obazirem se samo na grafiku.
Pa dobro, ja makar nikad nisam, bogu hvala, o ljudima i igrama sudio na osnovu avatara i shotova.

Pa ko se obazire samo na grafiku. Ova igra prazna je koliko i limenka guarane posle mog tretmana ... Po strani grafika. Medjutim ni taj segment ne mozes zanemariti. Ne mozes suditi, ali moze ti dosta reci ... Pogotovo tvoj ...

Ljudi igram ovu igru vec neko vreme i ma sta kazu moze da se igra,mada je miksam sa call of juarez koja je inace jako dobra,i nfs-most wanted okej nastavak.I naravno scareface mi odvlaci najvise vremena,odnosno tesko mi dosadi,jedino sto je moja instalacija veoma bagovita.Prvo nestaje ton,a potom zna i da zablokira,restart jedino pomaze.Po forumima vidim da je to normalno za ovu igru koja tek treba da izadje u nekoj finalnoj verziji,ali nigde na netu nema nekog patcha za nju ili ga ja nemogu naci.Ima li ko neku informaciju!

Koja je dobra igra napravljena po filmu i obrnuto.
Moglo bi se reci da je ovo jedna od njih... nije bas 100% uspelo... ali posto je igra uspela da me zadrzi mogu da kazem jos ponesto... ovo je u stvari bolje od GTA... nema istina nekih side misija isl... i neke stvari se ponavljaju, ali ukupno gledano ovo je zanimljivija igra...

zaista topla preporuka, posto ste se vec o gta SA toliko raspisali a vidim ovo ljudi manje vise ignorisu ova igra i te kako vredi mnogo vise nego sto to deluje na prvi pogled (opet uz ono sto sam gore naveo pre svega)...

Meni je igra opushtence bas je divno kokanje 3021312 neprijatelja sa sharzerom od 321382109 metkova, smorili me ovi driftovi, kaubojci i neke male Alme tamo :)

Da je shit, to stoji, pa 'de si video igru radjenu po flimu da bude dobra (ili obrnuto?)

Btw, imam prob - nemam zvuka, osim u snimcima :trust: Any ideas?

Edit: Prob reshen:

2.4. Sound problems

Sound at intro but not in game

Click START, Settings, Control Panel, Sound and Audio Devices,

Speaker Settings, Advanced, Performance, and put HARDWARE ACCELARATION

to the 2th stripe (not FULL)

No sound at all
<address style="TEXT-ALIGN: justify"> turn hardware acceleration off completly. To do this click Start, Run, type </address>

DxDiag and disable AGP in the third tab.

Poslednja izmena:
Evo jedno glupo pitanje :d
Imam problema sa ovom igrom i nasao sam da te probleme rijesava zadnji patch. E sad postoje 4 verzije tog patcha US, EU, AU i German kako ja sad da znam koju verziju da skinem. Problem je sto sam na dial-up pa nemam bas zivaca da skidam sve patcheve pa da ih probam.

Insam igrao "Scarface" ali iz iskustva znao da su sve igre koje sam igrao, patch-ovao (i uprkos tome i dalje igrao :d) trazile evropske (EU, jel'te), eventualno world wide verzije, koja nije na popisu, tako da bi se ja odvazio na skidanje EU patch-a. Da jos jedna stvar(u slucaju da koristis, erhm, "nekomercijalnu" verziju igre), kako ne bi poludeo saznavsi da ti posle mukotrpnog skidanja patch-a igra ne radi ("insert game cd in your computer" or something poruka) proguglaj i vidi da li postoji crack za konkretni build igre (npr. 1.1).

Jel moguce nekako natjerati ovu igru u wide rezoluciju?

Naso sam :D

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\VUGames\Scarface

Click Start, Run, type "regedit"

add these two keys to alter resolution

right click > new > string value
ScreenWidth
r/c > modify
1024

r/c > new > string value
ScreenHeight
r/c > modify
768

a third key: bit depth

r/c > new > string value
Depth
r/c > modify
16

Da ne objasnjavam... mislim da cete shvatiti sta treba da se radi ;)

Vrh Dno