Šta je novo?

Stigli Ritek Yi Jhan 001...

driver

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
1,170
Vishe ne mogu da povatam, jel su to oni dobri ? Kod Srecka su 1.3 na komad, 1.2 na 10 i 1.1 na 100 kom....ajde ko je zainteresovan da skupimo bar 100 pa da idemo da pazarimo....meni ne treba puno, 20-25 kom....

evo racunaj mene za bar 25kom, moze i 50 ali samo ako su to oni G04.

Aman citate li vi nesto ? To nisu nikakvi Ritek diskovi, nemaju veze sa Ritekom G04, nemaju veze sa Ritekom nego ih uvoznici jednostavno prodaju pod tim imenom. Ko kad bih na keca nakacio BMW 121 ctp;

Ti diskovi se rezu na 2x i to samo iz Easy DVD Creatora. Moja preporuka je da se ne uzimaju osim ako nema nista drugo.

Dakle, da ponovim to nije Ritek, a jos manje je RitekG04 :) To su YiJhan diskovi (tako se zove kompanija), 001 do 005 su im oznake serija, sto veca cifra do visa klasa diskova, jasno vam je sta 001 znaci :(

I recite Srecku da je prevarant :d sem ako nije i on sam prevaren, u sta sumnjam...:p

Ima kod Dudija Primedisc DVD-R 4,7 GB 4X (Spindle-100) - Ritek G04 (barem su bili kad sam poslednji put uzimao): 83.4din kom, min. 100 komada

stvarno Ritek G04

e a sad malo ozbiljno ,juche sam kupio 100 kom. Riteka G04 na shtapu po ceni od 85,00 dindzi /kom.
Provereno, overite na www.dudi.co.yu mislim da i vi u BG imate kod Toshing bunara njihovo predstavnishtvo . :)

Aj onda kod dudija :)
kad cemo ?

ja sam za...koja je adresa Dudi-ja ?

Ajde shto se mene tiche idemo u subotu! Jel vam odgovara! Ajde da se skupimo. Ja uzimam 10 komada.

Aj neko uzme za mene ko je na vracharu ili u centru, smor mi da idem tamo gde uchiteljica deci pokazuje kraj sveta :D

driver je napisao(la):
Aj neko uzme za mene ko je na vracharu ili u centru, smor mi da idem tamo gde uchiteljica deci pokazuje kraj sveta :D

Nemoj da mi diras pustinju :)

Osim toga ne bi ti nista falilo da malo vidis sveta :)

Gde je uopste taj Dudi ? Znate li vi koliki je Tosin Bunar ?

Sreca da mi sa Novog Bgd-a imamo dobar prevoz prema selima itd...:mrgreen:

A da malo upotrebimo search ili PlanPlus, a? ;) Ja sam lično bar 5 puta objašnjavao. Vojvođanska 16A, kad idete iz pravca Novog Beograda (Studenjaka) prema Bežaniji/blokovima, ulicom Tošin Bunar, u produžetku iste je Vojvođanska ulica, a Dudi je u četvrtoj ili petoj kući sa desne strane.

i fta bi, fta bi ??? sha je reko shvabo? :mrgreen:
jel idemo po Riteka il ne ?

Pa nije bio nikakav dogovor, a inace od ovakvih dogovora obicno ispadne da ispuse oni koji dodju, jer skoro niko ne dodje.

Prosli put se dogovorilo 20 ljudi, a doslo 4.

Opti i ja cemo uzimati sigurno, i obavesticemo vas kad budemo odlucili, a vi gledajte sta cete...

Osim toga, moram prvo da vidim sta je to naravno, da vidim kako izgledaju i da proverim media code. Da ne ispadne neki krsh...

Ajd samo javite nama kada se uzima pa ako budem bio tu uletecu i ja ;)

Genghis Khan je napisao(la):
Ajd samo javite nama kada se uzima pa ako budem bio tu uletecu i ja ;)

Ok, ali ne racunajte na ovo kao organizovanje, nego, ono, javicemo, pa ako slucajno jos neko bude hteo, nek dodje. Mozda ne budemo ni javili, ako skupimo tacno koliko nam treba :)

Geek_master je napisao(la):
Pa nije bio nikakav dogovor, a inace od ovakvih dogovora obicno ispadne da ispuse oni koji dodju, jer skoro niko ne dodje.
Opti i ja cemo uzimati sigurno, i obavesticemo vas kad budemo odlucili, a vi gledajte sta cete...
Ni mene nemoj da zaboravis :mrgreen: ctp;
Ja uzimam 10 komada sigurno a mozda i vise (prvo da probam kakvi su) :S

andjelkoyu je napisao(la):
...
Ni mene nemoj da zaboravis :mrgreen: ctp;
Ja uzimam 10 komada sigurno a mozda i vise (prvo da probam kakvi su) :S

Tebi cu sad da iskucam natenane jedan mail, treba da se dogovorimo za razne stvari :)

Vrh Dno