Šta je novo?

Stigli Plextori PX-716A !!!!!!!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme morph
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

morph

Slavan
Učlanjen(a)
15.06.2004
Poena
301
Konacno su i do nas stigle ove mrcine. Posto planiram kupovinu, zanima me da li neko ima informaciju o hardverskoj reviziji uvezenih przaca (TLA#).
Takodje bi mogli da se jave vlasnici 716-ki sa utiscima/problemima vezanih za rad ovih StateOfArt spravica. A isti bi mogli da postuju i po koji Nero DVD Speed - Disc Quality Scan 😀

Ajde i mene zanimaju pa cisto da postujem da bi dobio obavestenje o postovima ... poz i izvini zbog trenutnog spama :d
:wave:

@Offtopic:
To si mogao da uradis i tako sto odes na Thread Tools -> Subscribe to this Thread 😉

okej, voleo bih da mi neko napiše gde će se konkretno primetiti razlika u ceni koja je maltene dvostruka u odnosu na pionira?

nigde

Znam to Delijo. Ali ovako je zanimljivije. Salim se. Niko decku nije bio odgovorio sto mi je bilo cudno pored toliko ljudi u tom trenutku na forumu. Tako da se decko nebi demoralisao :d ... Opet lupam gluposti.

Pa zar jos uveki niko nema nikakvih iskustava sa doticnim pisacem ?

...Kad trazi preko 'leba pogacu... :d

Sta ce mu ista bolje od totalno proverenih resenja u vidu Pioneer-a i Nec-a? Rade savrseno.

p.s. Opet spamujem. :d

Kakav si pamer Delijo. Pa gori si i od mene. Sada mi postajes idol :d
Kako sta ce mu plextor? Pa hoce covek najbolje. Sta je tu lose? Isto kao sto su svi zeleli NF7-S a ne neko asusovo resenje ili MSI ili cak Gigabyte ... Jel` tako, tako je. poz 😉

Sva iskustva i testovi na netu ukazuju da je Plextor bacanje para. Naravno, neces ti pogresiti ako ga uzmes ali to em nije najbolji pisac (pa da moze da se kaze da "covek hoce najbolje") em ne opravdava razliku u ceni. Druga je stvar ako neko hoce da mu pise Plextor. Kao sto rekoh nije los rezac ali kupiti ga po skoro duplo vecoj ceni od Neca i Pionira koji su ili isti ili bolji od njega je apsolutno bespotrebno

Nazad
Vrh Dno