byMaX je napisao(la):Mazi, el si ga nabavio? sada da ja dolazim do tebe, taksijem ? 🙂
Meni se svidjaju promene na oruzju. Shock je po meni bio prejak u UT-u, zbog njega sam i prestao da ga igram, tj. kad su svi poceli da koriste samo njega.Z L I je napisao(la):Sto se oruzija tice, stari snajper je mnogo bolji od ovog sajber govneta, shock je upropasten... SHOCK je za ljude koji znaju da igraju sa njim ubedljivo naj uboitije oruzije u UT i profi igraci stalno igraju sa njim. Sada kada su sekundarni fire toliko usporili .. borba sa shockom je izgubilka svaki smisao.RL je SMESAN te tri rakete koje ispaljuje nisu mocne ni kao jedna od starog, razmak izmedju je preveliki... izgledaju mrsavo,jadno...
Sledeca stvar koja me strasno iritira je “Announcer Voice” koji zvuci kao neki *****, i jos vise ide na zivce svakih 20-30 sekundi “...have your flag” “...drop flag” ... ko da smo retardirani moroni pa neznamo kada je zastava uzeta , itd. (mislim ,bio je bolji sys sa malim natpisom na dnu)
Sto se BR-a tice on je OK ,ali ko moze da mi objasni ZASTO su izbacili ASSALUT a ubacili DOM2? Assalut je bio mnogo popularniji i bolji od svega osim DM.
Na kraju, stvarno ne vidim nista sto bi bilo tako zahtevno u ovoj igri...
Grafika je lepa ali ne sjajna i odlicna (nova), sve ostalo je prosecno...
MAD_MUzzY je napisao(la):Pa vidis da samo pale 😀 Shatro stigao, a niko ga nema i svi treba da ga dobiju 🙂
Icimacu te ja, nemoj da se brines, a ako ti dobijes prvi... znas sta treba da radis 🙂
ZLI, man... ne znam zasto si se toliko razocarao. Ja takodje obozavam UT i radije ga igram od q3-a, ali je UT2003 daleko od razocarenja. JEste, lici mnooogo na q3, ali samo zato sto je mnoogo brzi(sto se da ispraviti). Jeste sve sad malo preterano syber, ali neka malo promene. Uzim ED pa pravi mape, jeva cekam. Mozda se malo i ja pozabavim time. E ubedljivo najjaca stvar je BOombing run sa InstaGIB modom 😀. Mala mapa ... puno ljudi ... loodnica 🙂
kehm 🙂 koji turniri>? 😛Z L I je napisao(la):Kao dugogodisnji igrac UT pobednik mnogih turnira, vladar nekadasnjih LAN party-a ,gospodar YUBC-ovog servera modelar i maper UT-a moram priznati da sam PRILICNO RAZOCARAN.
slazem se na zalost ovo je ultra mega super neravno 😛 i sareno 🙁Mozda vi deco niste imali mnogo vremena da se vezete za UT ili ga niste dovoljno dobro doziveli ,ili pripadate “onoj” drugoj diviziji (Q3)... ali trebalo bi da znate da svaka igra prvenstveno treba da ima DUSU pa sve ostalo.
Snajp je los mene iritira uzasno nacin pucanja sa njim...hedina povala je za onaj iritirajuci zrak koji nam govori gde je stek...lemilica/pulse sa onim vise ne mozes ubiti nikoga jer je fizika ocaj kao i zrak koji podrhtava...jedino dobro je sto se moze linkat 🙂 rl je bruka sada najbolji izbor...shock smor dosta onemogucen combo ali pravi iz dodge-a ostala oruzja onako minigun meni sux flak je ostao ok samo sekundarni smajli je spor ....Sto se oruzija tice, stari snajper je mnogo bolji od ovog sajber govneta, shock je upropasten... SHOCK je za ljude koji znaju da igraju sa njim ubedljivo naj uboitije oruzije u UT i profi igraci stalno igraju sa njim. Sada kada su sekundarni fire toliko usporili .. borba sa shockom je izgubilka svaki smisao.RL je SMESAN te tri rakete koje ispaljuje nisu mocne ni kao jedna od starog, razmak izmedju je preveliki... izgledaju mrsavo,jadno...
preglednost je dosta poboljsana u finalu i smanjivanjem detalja na low dosta je preglednije i brze...cemu graf kad ne vidim gde je sta 🙂Health pak-ovi i raznorazni stitovi i ****** su preveliki,previse sareni i suvise visoko od zemlje tako da je u brzini moguce zameniti za protivnika, cak je moguce sakriti se iza nekog "lebdeceg" stita.Sto sve smanjuje preglednost,igrivost i brzo zamara i smara.
dodge pruza nove fore i to je ok....ali ako malo bolje vidis mape sve se svode na stare uz nova imena i slicne puteve itd...samo je to daleko od upakovanog kako bi ja zeleo...I naravno , ova ****** sa double x2 skokovima ,mislim... LOL kao da igrate jebenog super maria sa oruzijem. Ovi majmuni iz Epica nisu mogli nista bolje da smisle za svo ovo vreme.
isto tako ali takvi su trendovi...samo pogledaj hrvati su napravili jos jednu ligu i niko ne napusta ut...ovde je nas 15 koji to igraju jos uvek...samim tim sto se neki kvalitet odvojio nema ni interesovanja....ali eto bice uskoro turnir pa navrati...Kao stari "hardcore" igrac UT osecam se PRODANIM i nisam jedini koji se tako oseca....
UT nije dobio DOSTOJNOG naslednika.
hawk je napisao(la):Jedino sam razocaran texturama koje su mutne i na najvisim detaljima...
Imam Cetvorku TI4200...
Kao da nema razlike izmedju HIGH i HIGHEST
baltazar je napisao(la):Za one koji jos uvek nisu imali prilike da vide UT2003 (ja na primer), mnogo je interesantnije cuti neke CINJENICE o igri. Kao na pr: hardwareska zahtevnost, multiplaya, modemska konekcija, botovi(?), da li ce raditi sa Nvidia GF2 MX400, itd... Pustite praznu pricu, lepo, nije lepo, lepse od Q3, nije nego...
Azda' je napisao(la):volim ove pametnjakovice koji spominju doom III...
govorimo o sadasnjosti kapish? znaci trenutno stanje je takvo da je ut2k3 graficki najbolja igra TRENUTNO...
a kad dodje doom 3 ili ut 57 onda cemo pricati o tome 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari