Šta je novo?

Stigao UT 2003!!!

• Začetnik teme Začetnik teme hawk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

hawk

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
619
Navalite,obecava!!

A ja bash htedoh da dignem topic da vim ko ga ima da uskochim do njega posle 2-og da mu dignem🙂

E, imam ja jedan klavir za dizanje na 10. sprat... zainteresovan? 🙂

Mazi, el si ga nabavio? sada da ja dolazim do tebe, taksijem ? 🙂

Kao dugogodisnji igrac UT pobednik mnogih turnira, vladar nekadasnjih LAN party-a ,gospodar YUBC-ovog servera modelar i maper UT-a moram priznati da sam PRILICNO RAZOCARAN.

Mozda vi deco niste imali mnogo vremena da se vezete za UT ili ga niste dovoljno dobro doziveli ,ili pripadate “onoj” drugoj diviziji (Q3)... ali trebalo bi da znate da svaka igra prvenstveno treba da ima DUSU pa sve ostalo.

E tu DUSU-OSECAJ-ATMOSFERU... je UT izgubio. Upravo zbog tog jedinstvenog osecaja i igrivosti (i skoro savrsene izbalansiranosti, dinamike-taktike-vestine pa i srece) UT je trajao toliko dugo i upravo zbog toga sam igrao njega a ne Quake III koji to NEMA.

To sarenilo, veca brzina, laser ******... naj vise lici ne na ,QIII nego na njegov “ expansion pack” .

Sto se oruzija tice, stari snajper je mnogo bolji od ovog sajber govneta, shock je upropasten... SHOCK je za ljude koji znaju da igraju sa njim ubedljivo naj uboitije oruzije u UT i profi igraci stalno igraju sa njim. Sada kada su sekundarni fire toliko usporili .. borba sa shockom je izgubilka svaki smisao.RL je SMESAN te tri rakete koje ispaljuje nisu mocne ni kao jedna od starog, razmak izmedju je preveliki... izgledaju mrsavo,jadno...

Sledeca stvar koja me strasno iritira je “Announcer Voice” koji zvuci kao neki *****, i jos vise ide na zivce svakih 20-30 sekundi “...have your flag” “...drop flag” ... ko da smo retardirani moroni pa neznamo kada je zastava uzeta , itd. (mislim ,bio je bolji sys sa malim natpisom na dnu)

Health pak-ovi i raznorazni stitovi i ****** su preveliki,previse sareni i suvise visoko od zemlje tako da je u brzini moguce zameniti za protivnika, cak je moguce sakriti se iza nekog "lebdeceg" stita.Sto sve smanjuje preglednost,igrivost i brzo zamara i smara.

I naravno , ova ****** sa double x2 skokovima ,mislim... LOL kao da igrate jebenog super maria sa oruzijem. Ovi majmuni iz Epica nisu mogli nista bolje da smisle za svo ovo vreme.

Sto se BR-a tice on je OK ,ali ko moze da mi objasni ZASTO su izbacili ASSALUT a ubacili DOM2? Assalut je bio mnogo popularniji i bolji od svega osim DM.

Na kraju, stvarno ne vidim nista sto bi bilo tako zahtevno u ovoj igri...
Grafika je lepa ali ne sjajna i odlicna (nova), sve ostalo je prosecno...

Kao stari "hardcore" igrac UT osecam se PRODANIM i nisam jedini koji se tako oseca....
UT nije dobio DOSTOJNOG naslednika.

byMaX je napisao(la):
Mazi, el si ga nabavio? sada da ja dolazim do tebe, taksijem ? 🙂

Pa vidis da samo pale 😀 Shatro stigao, a niko ga nema i svi treba da ga dobiju 🙂
Icimacu te ja, nemoj da se brines, a ako ti dobijes prvi... znas sta treba da radis 🙂

ZLI, man... ne znam zasto si se toliko razocarao. Ja takodje obozavam UT i radije ga igram od q3-a, ali je UT2003 daleko od razocarenja. JEste, lici mnooogo na q3, ali samo zato sto je mnoogo brzi(sto se da ispraviti). Jeste sve sad malo preterano syber, ali neka malo promene. Uzim ED pa pravi mape, jeva cekam. Mozda se malo i ja pozabavim time. E ubedljivo najjaca stvar je BOombing run sa InstaGIB modom 😀. Mala mapa ... puno ljudi ... loodnica 🙂

Z L I je napisao(la):
Sto se oruzija tice, stari snajper je mnogo bolji od ovog sajber govneta, shock je upropasten... SHOCK je za ljude koji znaju da igraju sa njim ubedljivo naj uboitije oruzije u UT i profi igraci stalno igraju sa njim. Sada kada su sekundarni fire toliko usporili .. borba sa shockom je izgubilka svaki smisao.RL je SMESAN te tri rakete koje ispaljuje nisu mocne ni kao jedna od starog, razmak izmedju je preveliki... izgledaju mrsavo,jadno...
Meni se svidjaju promene na oruzju. Shock je po meni bio prejak u UT-u, zbog njega sam i prestao da ga igram, tj. kad su svi poceli da koriste samo njega.
Novi snajp je ok u smislu da se vidi odakle je dosao hitac, nije vise moguce stekovanje u nekom cosku i skidanje igraca pola sata dok neko konacno ne provali gde se snajper ustekao.
RL mi je takodje ok, ako ti se one tri rakete previse rasipaju, pritisni i drzi levo dugme posle desnog dok punis rakete, pa se nece razilaziti kad se lansiraju, nego ce leteti u spirali (ovo mi se svidja 🙂 )

Sledeca stvar koja me strasno iritira je “Announcer Voice” koji zvuci kao neki *****, i jos vise ide na zivce svakih 20-30 sekundi “...have your flag” “...drop flag” ... ko da smo retardirani moroni pa neznamo kada je zastava uzeta , itd. (mislim ,bio je bolji sys sa malim natpisom na dnu)

Meni licno ne smeta toliko, ali definitivno treba da postoji opcija da se iskljuci.

Sto se BR-a tice on je OK ,ali ko moze da mi objasni ZASTO su izbacili ASSALUT a ubacili DOM2? Assalut je bio mnogo popularniji i bolji od svega osim DM.

I meni nedostaje assault, ali je cinjenica da se na netu veoma malo igrao.

Na kraju, stvarno ne vidim nista sto bi bilo tako zahtevno u ovoj igri...
Grafika je lepa ali ne sjajna i odlicna (nova), sve ostalo je prosecno...

Grafika je odlicna. Fizika je takodje potpuno novi element u FPS-ovima i odlicno je implementirana. Takodje me odusevljava koliko je engine prilagodljiv brzini racunara i graficke karte. Na slabijim racunarima ce igra dosta losije izgledati, ali i dalje sasvim prihvatljivo, a potpuno je igriva.

upravo ga skidam...

===================================
- Unreal Tournament 2003 - Deviance
========================================================================
CD1: 50 Files RaR = 703 Mo - deut2k31.r00 To deut2k31.r48 + deut2k31.rar
CD2: 50 Files RaR = 715 Mo - deut2k32.r00 To deut2k32.r48 + deut2k32.rar
CD3: 48 Files RaR = 641 Mo - deut2k33.r00 To deut2k33.r43 + deut2k33.rar
hxxp://www.bitbeamer.com/en/information.html

fxp://l33ch:[email protected]:8989/ - CD1, CD2, CD3 -

fxp://Leech:[email protected]:2800/ - CD1, CD2, CD3 -

fxp://pnw:[email protected]:777/ - CD1, CD2, CD3 -

fxp://xdcc😱[email protected]:3112/ - CD1, CD2, CD3 -

fxp://leech:[email protected]:8989/ - CD1 -

fxp://leech:[email protected]:5012/

fxp://leech:[email protected]:1337/

fxp://leech:[email protected]:2610/

fxp://leech:[email protected]:11111/

fxp://leech:[email protected]:2466/

fxp://leech:[email protected]:6669/

fxp://leech:[email protected]/C:/f*p/upload/by_Soccer/

fxp://leecher:[email protected]:2222/

fxp://helios😛[email protected]:7600/

fxp://thafusion:[email protected]:1234/

fxp://operation:[email protected]:55597/

fxp://RnD-Team:[email protected]:5544/

fxp://unreal:[email protected]:8000/

fxp://public:[email protected]:65200/

fxp://0mega:[email protected]:69/

fxp://white:[email protected]:26879/

fxp://leech1:[email protected]:1337/

fxp://warez:[email protected]/

fxp://141.212.164.148 / l:ut2k3 p:0-day port:66/

=======================================================================
- SERIAL Unreal Tournament 2003
===============================

8YMDN-DDEKD-AXGWY-BTK2P

QKBFB-9QT6C-AZ272-ELCEM

P79CX-968WB-AZH2T-MTMRT

6A467-Y66W8-A26HT-UYBNH

XBFDM-W8JLY-BD6FG-WN72U

XCEZZ-ATLKG-BD6AB-QX4FJ

TXQPL-4BUVX-A9KYA-9LD7K

BA9G3-BYAT9-AV3W8-C2AMK

D23YY-PL76Z-A7UFE-HCYMK

EWMUG-LQDUK-A6MR7-VN3NM

CXK7R-C2U8T-A4ZJZ-VFNLD

JUV33-DV4T6-A3MEX-8HUQE

8MK7D-4RTT2-A39M6-TAJUX

9FJEU-B9QYA-AZFAW-LQQGU

JKR3W-64EGU-AWGHP-W7M83

9DJBE-DVUA4-A3BTZ-CV8D6

RNYH9-LM3WL-BCETN-YUVWW

HRHFY-6LYCC-A9PEM-W7B3P

DY4AK-9Y4FH-A682D-8RJD6

NWLJR-F3VZF-AX4CY-R6HRV

Y2UWQ-6C7WJ-BAK73-XQLZ7

XGMHH-4BFFP-A6A89-9AFUU

WA7GK-8YUUN-A7ULM-ZVDFF

NLPJ3-KYEMM-BBDM4-WDZ8L

PUJAE-7PFTU-AYULR-2QEFK

FH49K-BLDB2-AV9GV-9B9PT

WD68C-KJDQV-AYAZN-G3WBH

HXXKQ-C6BP6-AZ84T-7T2VN

3BMHM-MJ24H-A7YEK-8UZBJ

6NACZ-QWVQA-A24A2-78JNX

- Imploder -

Imas ga ispred SKCa,u EXIT u...

Ne palim igram ga i dobar je ali me je razocaralo to sto sam
mislio da je graficki jaci...cheers

MAD_MUzzY je napisao(la):
Pa vidis da samo pale 😀 Shatro stigao, a niko ga nema i svi treba da ga dobiju 🙂
Icimacu te ja, nemoj da se brines, a ako ti dobijes prvi... znas sta treba da radis 🙂

ZLI, man... ne znam zasto si se toliko razocarao. Ja takodje obozavam UT i radije ga igram od q3-a, ali je UT2003 daleko od razocarenja. JEste, lici mnooogo na q3, ali samo zato sto je mnoogo brzi(sto se da ispraviti). Jeste sve sad malo preterano syber, ali neka malo promene. Uzim ED pa pravi mape, jeva cekam. Mozda se malo i ja pozabavim time. E ubedljivo najjaca stvar je BOombing run sa InstaGIB modom 😀. Mala mapa ... puno ljudi ... loodnica 🙂

Imas ga ispred SKCa,u EXIT u...
:wave;

Z L I je napisao(la):
Kao dugogodisnji igrac UT pobednik mnogih turnira, vladar nekadasnjih LAN party-a ,gospodar YUBC-ovog servera modelar i maper UT-a moram priznati da sam PRILICNO RAZOCARAN.
kehm 🙂 koji turniri>? 😛
Mozda vi deco niste imali mnogo vremena da se vezete za UT ili ga niste dovoljno dobro doziveli ,ili pripadate “onoj” drugoj diviziji (Q3)... ali trebalo bi da znate da svaka igra prvenstveno treba da ima DUSU pa sve ostalo.
slazem se na zalost ovo je ultra mega super neravno 😛 i sareno 🙁
Snajp je los mene iritira uzasno nacin pucanja sa njim...hedina povala je za onaj iritirajuci zrak koji nam govori gde je stek...lemilica/pulse sa onim vise ne mozes ubiti nikoga jer je fizika ocaj kao i zrak koji podrhtava...jedino dobro je sto se moze linkat 🙂 rl je bruka sada najbolji izbor...shock smor dosta onemogucen combo ali pravi iz dodge-a ostala oruzja onako minigun meni sux flak je ostao ok samo sekundarni smajli je spor ....

Health pak-ovi i raznorazni stitovi i ****** su preveliki,previse sareni i suvise visoko od zemlje tako da je u brzini moguce zameniti za protivnika, cak je moguce sakriti se iza nekog "lebdeceg" stita.Sto sve smanjuje preglednost,igrivost i brzo zamara i smara.
preglednost je dosta poboljsana u finalu i smanjivanjem detalja na low dosta je preglednije i brze...cemu graf kad ne vidim gde je sta 🙂
I naravno , ova ****** sa double x2 skokovima ,mislim... LOL kao da igrate jebenog super maria sa oruzijem. Ovi majmuni iz Epica nisu mogli nista bolje da smisle za svo ovo vreme.
dodge pruza nove fore i to je ok....ali ako malo bolje vidis mape sve se svode na stare uz nova imena i slicne puteve itd...samo je to daleko od upakovanog kako bi ja zeleo...

[/quote]
Kao stari "hardcore" igrac UT osecam se PRODANIM i nisam jedini koji se tako oseca....
UT nije dobio DOSTOJNOG naslednika.
isto tako ali takvi su trendovi...samo pogledaj hrvati su napravili jos jednu ligu i niko ne napusta ut...ovde je nas 15 koji to igraju jos uvek...samim tim sto se neki kvalitet odvojio nema ni interesovanja....ali eto bice uskoro turnir pa navrati...
a sad dandu 🙂
pa nema nista za tebe evo ti FX
🙂
toliko....

Jedino sam razocaran texturama koje su mutne i na najvisim detaljima...
Imam Cetvorku TI4200...

Kao da nema razlike izmedju HIGH i HIGHEST

hawk je napisao(la):
Jedino sam razocaran texturama koje su mutne i na najvisim detaljima...
Imam Cetvorku TI4200...

Kao da nema razlike izmedju HIGH i HIGHEST

Ima i to velike, medjutim nije Geforce 4 kartica koja moze da izbaci ljepotu UT 2003, kao sto je to Radeon 9700 Pro.
1024*768 32bit sve ON, highest details.
AA 4x AF 16x highy quality textures in display propertis.

Nisam vidio iggru da bolje izgleda, toliko su texture kompleksne i sve je to spakovano u odlicno osmisljenu igru. Outstanding!

Evo linkova sa screenes koje sam captured.

http://www.angelfire.com/cantina/radeonguide/97001.jpg

http://www.angelfire.com/cantina/radeonguide/Picture1.JPG

http://www.angelfire.com/cantina/radeonguide/Picture2.JPG

http://www.angelfire.com/cantina/radeonguide/Picture3.JPG

http://www.angelfire.com/cantina/radeonguide/Picture4.JPG

http://www.angelfire.com/cantina/radeonguide/Picture5.JPG

http://www.angelfire.com/cantina/radeonguide/Picture6.JPG

http://www.angelfire.com/cantina/radeonguide/Picture7.JPG

System:
P4 2.53@2519Mhz i850e 512 mb RDRAM PC 800-40ns, Radeon 9700Pro, SB Audigy Gamer!

Radeon definitivno ima lepsi Anisotropic filter, a njegov Smoothvision obradjuje i transparentne teksture, tako da zbog toga izgleda lepse... Boje su preciznije, a color fill opcija tek daje prave nijanse... Naravno, ne izgleda lose ni na Ti4600, ali ... R300 je R300!

UT bio saren a ovo novo (UT2003) je cirkus ...

Q3 🙂

Zna se ko je gazda😛

Meni se UT2003 graficki svidja, ali mi je ovako skroz bezveze i deinstalirao sam ga... Naravno, moram da ga imam zbog testiranja, ali ga necu igrati jer je neopevana shitina...

Kao sto je ZLI naveo UT2k3 je malo hmm kako da kazem graficki bolji ali zato za stare igrace ut-a nece biti nista posebno jel je dosta igra izgubila na igrivosti.Mozda je to sve lepse i bolje ali dzabe kad nije igrivo kao pravi UT.
p.s. ma koji Q3?Sta je to?Koja je to strahota?

Igra je dobila sve ono sto originalni UT nije imao. Za mesec-dva kad se pojave modovi i dodaci videcete sta je igra.

Rdjavom k...u i dlake smetaju...

E jebi ga...da sad bas ne jurim i 9700!

UT2003 je pre svega bio dobra reklama za NVDIU sto se moze videti
i po uvodu,a ne kazem da izgleda lose, stvarno je EYE CaNDY...

Radnja je proporcionalno grafici glupa,ali UNREAL engine je stvarno cudo.Jedva cekam DEUS EX2 koji je na njemu kao i
splinter celi...

Ali cekajte NOLF 2,kada sam odigrao demo i video JUPITER na delu,
mislim da ce pomutit UT momentalno kada dodje...

cheers

Ama bre!

Za one koji jos uvek nisu imali prilike da vide UT2003 (ja na primer), mnogo je interesantnije cuti neke CINJENICE o igri. Kao na pr: hardwareska zahtevnost, multiplaya, modemska konekcija, botovi(?), da li ce raditi sa Nvidia GF2 MX400, itd... Pustite praznu pricu, lepo, nije lepo, lepse od Q3, nije nego...

Nisam jos video UT2003 ali ako je to tako sto pricate onda sam unapred razocaran ali ga ipak vredi uzeti,usotalom sta je jos nekoliko flasa piva koliko otprilike kosta igra🙂

Re: Ama bre!

baltazar je napisao(la):
Za one koji jos uvek nisu imali prilike da vide UT2003 (ja na primer), mnogo je interesantnije cuti neke CINJENICE o igri. Kao na pr: hardwareska zahtevnost, multiplaya, modemska konekcija, botovi(?), da li ce raditi sa Nvidia GF2 MX400, itd... Pustite praznu pricu, lepo, nije lepo, lepse od Q3, nije nego...

Ako puguras MX400 sa XP1600+ radice ti sasvim ok .
Kako porediti grafiku iz Q3 sa ovim kada je Q3 izasao jako davno i tad nije postojala ni GF256 kartica .
Kad izadje DOOM III dovidjenja UT2003 i njegovom engine-u 😛

volim ove pametnjakovice koji spominju doom III...
govorimo o sadasnjosti kapish? znaci trenutno stanje je takvo da je ut2k3 graficki najbolja igra TRENUTNO...

a kad dodje doom 3 ili ut 57 onda cemo pricati o tome 😉

Alexe uzmi neces nista izgubiti cak sta vise preporucujem da uzmes...
ko zna mozda u tebi vidimo novog fata 😉

sa igracke strane u ctf 44 ili 5v5 ima ono sto je bilo zaraznost i nevidjen adrenalin kad skorujes , a iza ledja te bombarduju sa svih strana 🙂 mmmm sweet taste ili pak kad vratis svoju zastavu , a tim mejt kapuje 🙂

to je ono sto je mene drzalo uz fps a ne kako izgleda raketa ili kolika mi je rezolucija....

rekao sam jednom ovde ce tesko doci do ovakve diskusije... uvek ce biti ma grafika je shit docice dum kvejk etc ili ce reci engine je ******....

Atmosfera pipl i igrivost 😉
ali dobro ipak je ovo bench i treba da bude takih diskusija ...

Ajde i ja da dam svoje skromno misljenje🙂

Igra je maestralno odradjena sto se grafickog dela tice i tu nema nikakvih zamerki.
Oruzija su neka losa neka bolja u sustini ekoloski (nit' smrdi nit' mirise)

Sto ukinuse assault???????Steta smrc smrc a bio je tako loodilo🙂

Jedno pitanjce:
masina je: morgan 1Ghz 256 SDRAM-a i Elsa gladiac MX(GeForce2 mx400) pa me interesuje sledece: posto sam grafiku podesio koliko sam bolje mogao i da lepo izgleda i da se lepo moze igrati tj. da ne trza u nekim modovima radi odlicno a u nekim npr. CTF sa istim podesavanjima pocinje da secka? a kad se opet vratim na DM ili nesto drugo radi opet normalno(nije do mapa provereno) Drajveri?DirectX?ili nesto trece?

Azda' je napisao(la):
volim ove pametnjakovice koji spominju doom III...
govorimo o sadasnjosti kapish? znaci trenutno stanje je takvo da je ut2k3 graficki najbolja igra TRENUTNO...

a kad dodje doom 3 ili ut 57 onda cemo pricati o tome 😉

Onda ne pominji Q3 koji je sad vec legenda 😛

Dakle, sto se mene tice igra je odlicna. Daleko mi se vise svidja ova finalna verzija nego beta koju sam igrao i to u svim elementima. Sto se tice poredjenja sa prvim UT-om vise mi se dopadaju oruzja iz prvog UT-a i stoji da je bio igriviji. Medjutim i ova verzija je odlicna na svoj nacin. Finalna verzija nije toliko Quake-asticna koliko je beta bila i to je dobro. Takodje je i puno brza od bete i mnogo bolje optimizovana. Sve radi odlicno kod mene. Sve u svemu veoma pozitivan utisak, mape su odlicne po meni i jedva cekam neki multiplayer da se opali. Dakle, po meni nema smisla porediti sa originalnim UT-om, ovo je ipak malo drugacije i treba je posmatrati nezavisno.

Nazad
Vrh Dno