Azda'
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2002
- Poena
- 619
svako misljenje je zasebno tako da nema posebno neposebno 🙂Dzoni_m je napisao(la):Jedno pitanjce:
masina je: morgan 1Ghz 256 SDRAM-a i Elsa gladiac MX(GeForce2 mx400) pa me interesuje sledece: posto sam grafiku podesio koliko sam bolje mogao i da lepo izgleda i da se lepo moze igrati tj. da ne trza u nekim modovima radi odlicno a u nekim npr. CTF sa istim podesavanjima pocinje da secka? a kad se opet vratim na DM ili nesto drugo radi opet normalno(nije do mapa provereno) Drajveri?DirectX?ili nesto trece?
e sad assault je mod koji sam jednom odigrao ulanu mozda 2. dok sam ctf-a i dm-a odigrao i preko iljadu... logicno je ...zanimljiv je mod ali nije se igrao na netu...samim tim su ga odstranili, ali cenim da ce uskoro izaci novi bp koji ce doneti i neke modove i neke mape....
Moja preporuka svima je sledeca gasite sve sto mozete jer ne isplati se uzivati u prizoru na 18fps-a pogotovo kada je 5vs5
znaci senke ona feedback ****** texture na low i tako ojadjena grafika je super ukoliko vam je potrebna.....lepa graf.
ser zile dodge this FX