Šta je novo?

Stigao The I Of The Dragon

Milan82bh

Čuven
Učlanjen(a)
20.09.2003
Poena
649
Ali nazalost ne kod mene!! :wall:
Po screnovima i filmicu bi rekao da je igra sjajna.Konacno nesto sto ce zadobiti malo moje paznje!Ako i ovo bude shit,batalim igre na PC-u i vracam se mom dobrom GameCubu gde me ceka neprevazidjena Zelda(da je obrnem 1xx put) :p

E, chisto informativno, koliko kostaju igre za GC kod nas? I jel dolaze na kertridzima ili na DVD-u?

Slabo ima GC igara kod nas, a dolaze sve na DVDu...

driver je napisao(la):
Slabo ima GC igara kod nas, a dolaze sve na DVDu...

:d :d Kako si sad odvalio!!!! ha,ha
Dolaze na mini disc-u(kao onaj od 192mb ili 220mb)samo sto ovaj ima 1GB, cene se krecu od 10$-50$.....ja ih dobijam za dz! ;)

Mozda zato shto mi stizu DVD iso-i sa GC igarama, pa nisam znao :) Izvini :)

Poslednja izmena:
Ma evo igram demo vec 3-4 dana i odlican je. Ono letis na zmaju blujes vatru ubijas sve redom a tu su jos i RPG elementi(magije, unapredjenja...). Najbolje je kad se zmaj hrani, spustis se nisko zmaj uhvati neku kreaturu za ledja digne je u visinu i pocne da joj kida meso sa ledja.
Nije nesto preterano zahtevna. Na mojoj konfiguraciji leti u 1024 sa full detaljima bez FSAA i FSAF.
Inace demo je tezak 238 MB.
pozdrav

Poslednja izmena:
Pojma nemam, slab sam sa GCom :) mozda je to neka druga fora rezanja, pa staje na miniCD :)

driver je napisao(la):
Pojma nemam, slab sam sa GCom :) mozda je to neka druga fora rezanja, pa staje na miniCD :)

Bilo bi sjajno kad bi provalio kako to funkcionira! :D
Znam mnogo ljudi koji imaju GC a zude za novim igrama....zato prioni na posao!! :d
btw
Jel probao bre! neko ovog Dragona?

Poslednja izmena:
Ma ko ce da proba to pored josh 30Gb koji su stigli uz igru :)

o chemu se radi igra, u kom je fazonu?

jel stigla kod nas definitivno?

Nazad
Vrh Dno