Šta je novo?

Stigao septembar, a ja bez kompa

joskaananas

Čuven
Učlanjen(a)
28.03.2004
Poena
619
Kao shto su mi savetovali da sachekam 9. mesec , ne bi li am2 pojeftinio to sam i uchinio, ali sad je pochelo da gori pod nogama.Mora neshto da se kupuje.Kontao sa da uzmem:
AMD Athlon 64 3800 x2 AM2
matichnu ASUSTek M2N32-SLI DELUXE
geforce 7600gt(ali ne znam koju jer je u cenovniku n vedeno vishe vrsta sa razlichitim cenama)
2gb Corsair DDR2 RAM ali opet ne znam koje(jer je u cenovniku navedeno vishe tipova)
160gb SATA hdd (po mogucnosti seagate)
neko kucushte sa kvalitetnim napajanjem, dosta prostora, i naravnom dobrim provetravanjem, ali dizajn ne mora da mu bude jacha strana.Ostale komponente imam, a godilo bi mi da mi ukazhete na nedostatke, ai predlozhite ove stvari za koje ne znam.

geforce 7600gt(ali ne znam koju jer je u cenovniku n vedeno vishe vrsta sa razlichitim cenama)

Mozda Gainward 7600GT silent FX ~ 174

2gb Corsair DDR2 RAM ali opet ne znam koje(jer je u cenovniku navedeno vishe tipova)

Apacher AM1 533 ako nadjes, mada u principu ako nisi overkloker uzmi bilo koju 667 memoriju.

neko kucushte sa kvalitetnim napajanjem, dosta prostora, i naravnom dobrim provetravanjem, ali dizajn ne mora da mu bude jacha strana.

Onda definitivno neki Chieftec :p

a jel mozhesh da mi predlozhish neki model chieftec-a.

Definitivno neki iz Dragon serije.

interesuje me i ovo za grafichku: u chemu se razlikuju te 7600gt kad se krecu od 180e do 230 e

Ove koje kostaju oko 170-180 su manje vise iste (dobre performanse ali i solidna buka :)), a one skuplje su uglavnom nekakve budzevine. Uglavnom imaju neko heatpipe hladjenje ili su fabricki overklokovane ili nesto slicno. Uglavnom ako ti smeta buka onda definitivno Gainward Silent FX, u suprotnom sasvim je svejedno.

Kao shto su mi savetovali da sachekam 9. mesec , ne bi li am2 pojeftinio to sam i uchinio, ali sad je pochelo da gori pod nogama.Mora neshto da se kupuje.Kontao sa da uzmem:
AMD Athlon 64 3800 x2 AM2
matichnu ASUSTek M2N32-SLI DELUXE
160gb SATA hdd (po mogucnosti seagate)
neko kucushte sa kvalitetnim napajanjem, dosta prostora, i naravnom dobrim provetravanjem, ali dizajn ne mora da mu bude jacha strana.Ostale komponente imam, a godilo bi mi da mi ukazhete na nedostatke, ai predlozhite ove stvari za koje ne znam.
C2D E6300
Asus P5B
GAINWARD 7600GS DDR3-клокује се до 7600GT
2x1GB DDR2 800 Geil

c2d e6300
intel 965 plocha(ili neshto jache)
7600gt(bilo koja)
memorija pc 6400(bilo koja ddr2)
ostalo po izboru..i koliko para ostane..
AMD ti je losh izbor za taj novac...

Nemoj da kupuješ AM2. Čekaj do januara da pojeftini C2D. :trust:
Poenta je u tome da ako čekaš, nećeš da dočekaš.Zato kupi odma sada odma jer čekati možeš i 10 godina.
Kupi šta hoćeš ali kupi sada!

Uzmi neki C2D naravno. Nego, nisi naveo koliko si spreman da izdvojis para za to zadovoljstvo, da bi ti ljudi predlozili tacno sta da uzmes :)

Slazem se sa ostalima,bolje kupisada i to C2D, isto i ja planiram da zamenim monu konfu,ali tek januara ili tako nesto.Prvo da resim auto heheh
Koliko god da AMD pojeftini ipak je Intel sada neka najbolja kupovina.

Nazad
Vrh Dno