joskaananas
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.03.2004
- Poena
- 619
Kao shto su mi savetovali da sachekam 9. mesec , ne bi li am2 pojeftinio to sam i uchinio, ali sad je pochelo da gori pod nogama.Mora neshto da se kupuje.Kontao sa da uzmem:
AMD Athlon 64 3800 x2 AM2
matichnu ASUSTek M2N32-SLI DELUXE
geforce 7600gt(ali ne znam koju jer je u cenovniku n vedeno vishe vrsta sa razlichitim cenama)
2gb Corsair DDR2 RAM ali opet ne znam koje(jer je u cenovniku navedeno vishe tipova)
160gb SATA hdd (po mogucnosti seagate)
neko kucushte sa kvalitetnim napajanjem, dosta prostora, i naravnom dobrim provetravanjem, ali dizajn ne mora da mu bude jacha strana.Ostale komponente imam, a godilo bi mi da mi ukazhete na nedostatke, ai predlozhite ove stvari za koje ne znam.
AMD Athlon 64 3800 x2 AM2
matichnu ASUSTek M2N32-SLI DELUXE
geforce 7600gt(ali ne znam koju jer je u cenovniku n vedeno vishe vrsta sa razlichitim cenama)
2gb Corsair DDR2 RAM ali opet ne znam koje(jer je u cenovniku navedeno vishe tipova)
160gb SATA hdd (po mogucnosti seagate)
neko kucushte sa kvalitetnim napajanjem, dosta prostora, i naravnom dobrim provetravanjem, ali dizajn ne mora da mu bude jacha strana.Ostale komponente imam, a godilo bi mi da mi ukazhete na nedostatke, ai predlozhite ove stvari za koje ne znam.