Ok je cena za 940BE.
Ali se nadam da ce ih uskoro biti povoljnije, recimo oko 220-230€ 🙂
Pa cekajte ljudi sta je tu fer cena?Koliko sam ja shvatio to su trebali da budu procesori kojima treba da se menja prva tura x2 procesora sto i ja cekam...ne pada mi na pamet da dajem 230Eu,ocekivao sam da ce do leta biti 100-120EU ali to nema sanse da se desi ako im je ovo udarna cena...pa ondasnje cudo od fenoma 1 je po izlasku bilo 150Eu zar ne bi i phenom 2 trebao tako?
Pocetna MPC ze PhenomII 940 BlackEdittion je oko 23.900,00 DIN !!!
Pocetna MPC ze PhenomII 920 je oko 21.100,00 DIN !!!
Skup si reklo bi se 😀
MP za 940 je 22500 😉
A za 920 je 19000 😉
:wave:
Skup si reklo bi se 😀
MP za 940 je 22500 😉
A za 920 je 19000 😉
Da li je pojavljivanje Phenoma II uticalo na pad cene Phenoma I ili je i dalje "uticaj svetske krize i ojačavanje dolara"(kod nas)u pitanju😉Cena koju si ti dao je sasvim ok za novi highend CPU sam očekivao daleko veću cenu ali fora je što sam u 99% slučajeva kada neko kao ti i zorz navede neku cenu u temama dolazio do saznanja da nisu tačne!Doduše sve zavisi ko je koja "ruka"jelte:d
Pa ja i kazem da nije spustena ako je suditi po IT svetu mada cene tamo uzimam sa rezervom🙂Nisam stavio navodnike na pad😀Ako je 13500 za 9950BE spushtena cena onda jesu pale cene :d
Kolko ja vidim, a cini mi se da vidim dobro, za sad niko nije spustio cenu ni dinara, ni jedan ni drugi tabor. Ja cekam Q9550S ili obican Q9550 poshto ce im pasti cena 😉
Skup si reklo bi se 😀
MP za 940 je 22500 😉
A za 920 je 19000 😉
Igorice pa sta je forum bez smajlija 🙂
ilidan, integra, rossi, i yoti - zaboga, ajd shto vam sigovi shljashte u drugim bojama, nego shto bombardujete sa smajlijima, chitajuci vash postove jedan za drugim, osetih polako epilepsiju kako navire ...
Cena se formira prema performansama. X4 940 je procesor visoke klase, recimo kao Intel Q9550. Za 100-120 € mozes da kupis recimo B3 Phenom 9550 na 2.2 Ghz ili X3 8750BE na 2.4, ili neki Wolfdale Intel dual core na 3 Ghz, npr E8400, za manje para mozes da kupis i Core 2 Duo e5200 ili Athlon X2 7750 Black Edition na 2.7 Ghz.Pa cekajte ljudi sta je tu fer cena?Koliko sam ja shvatio to su trebali da budu procesori kojima treba da se menja prva tura x2 procesora sto i ja cekam...ne pada mi na pamet da dajem 230Eu,ocekivao sam da ce do leta biti 100-120EU ali to nema sanse da se desi ako im je ovo udarna cena...pa ondasnje cudo od fenoma 1 je po izlasku bilo 150Eu zar ne bi i phenom 2 trebao tako?
Sensei čemu nervoza ?Da ovde nema smajlija u opciji ja ih ne bih ni koristio nismo u manastiru ***😉Fedja da li mi možeš reći koje su temperature sa box kulerom na default vrednostima kod 920BE?-smajli-ilidan, integra, rossi, i yoti - zaboga, ajd shto vam sigovi shljashte u drugim bojama, nego shto bombardujete sa smajlijima, chitajuci vash postove jedan za drugim, osetih polako epilepsiju kako navire ...
Sensei čemu nervoza ?Da ovde nema smajlija u opciji ja ih ne bih ni koristio nismo u manastiru ***😉Fedja da li mi možeš reći koje su temperature sa box kulerom na default vrednostima kod 920BE?-smajli-
Ljudi shta se deshava sa cenama, nije ni 15dana na trzishtu, cena mu je pala vishe od 3000 din :zgran: ...
Danas listam cenovnik i ne verujem, mislio da je greshka, 940-ica je oko 19000 :zgran: , izgleda da cu i ja zaplivati AMD vodama koliko vidim :S:
polako ilidan, treba chovek da izvrshi celu transakciju - plocha, CPU, da shvati da je pogreshio kupovinom Nvidie, i tako .. 😛
za koliko prodajes taj q6600?
polako ilidan, treba chovek da izvrshi celu transakciju - plocha, CPU, da shvati da je pogreshio kupovinom Nvidie, i tako .. 😛
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari