Šta je novo?

Stigao je STAR WARS: KOTOR

URGH!

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2003
Poena
619
Jutros sam samo stigao da ga pogledam,super je,ali nisam stigao da pogledam jel moze da se menja nacin kretanja,jer je onaj default nacin jeziv,pa ako je neko probao nek javi

za igru koja je na 4 cd-a moram da ochekujem mnogo :)

W O W ! ! ! :eye: :happy:

Ma ocajno je... Mislim, hteo sam fajt, a dobio sam smor :(((

Prvo da se izvinem svim posetiocima ovog topica za vrhunski demozgirano pitanje u vezi kretanja,ali jutros nije htelo da radi kretanje pomocu WASD,nego drzi desno dugme,pa onda dok ga drzis(desno dugme,a ne...) onda klikni levim gde hoces da odes,ali sad je sve OK,inace ne znam sto se tebi Max ne svidja?Pravi RPG a osim toga kad se setimo kakve su smaracine izlazile na temu Star Wars ovo je odlicno

Ma ok je RPG, verujem i prica, ali bre... Smor je UI... Sto nije kao Morrowind??

URGH! je napisao(la):
sad je sve OK,inace ne znam sto se tebi Max ne svidja?Pravi RPG...

Pa eto zasto, sam si dao odgovor :) Osim toga covek lepo kaze da je hteo pucanje :banana: premda mi nije jasno sta je tacno hteo posto je KOTOR najavljivan kao klasicni RPG :D To je kao kad bih ja hteo od Dooma 3 da apgrejdujem osobine ili da vrsim menadzment resursa :mrgreen:

NHF, Max :) Ocito je (najzad) dosla jedna SW igra za koju ces cak i ti reci da je bezveze :d a za koju cu ja (verovatno) reci da je sjajna. Inace danas je uzimam !

URGH! je napisao(la):
a osim toga kad se setimo kakve su smaracine izlazile na temu Star Wars ovo je odlicno

Ne podsecaj ;)

Ma igra je skroz ok... Nego je UI malo zamoran, dok se ne naviknes... Razocarenje je usledilo jer sam ocekivao nesto 100% drugacije... Inace, igru vredi odigrati, zaista... Malo me samo nervira sto se tako davno desava...

Ma da,najbolje da po jubilarni 1087 put unistimo Death Star mrgreen

Pa kada si u igrici unistio death star???

Pre 4-5 godina zaboravio sam ime igre,ali ona strategija,gde mozes da biras izmedju imperije ili rebels-a gde imperija moze da napravi Death Star i koju moze da pomera zajedno sa flotom,i koja izmedju ostalog moze da primi 24 eskadrile lovaca -e docekao sam je na Yawlinu i u junackom odnosu snaga 31 u moju korist(na easy nivou S ) unistio sile mraka&bezumlja,ali mislim da smo malo skrenuli sa teme mrgreen

Takođe i u X-Wingu. Poslednji nivo.

No, ovoga se verovatno sećaju samo veterani.

8)

Ljudi ovo obavezno probajte -od sinoc je igram i tek sam sad primetio da je jutro -odlicna je igra!!! boom

Marti Misterija je napisao(la):
...

Rouge Leader - Roger and over... let's go home! :mrgreen:

cheers

Ahh ... kakva je to igra bila ...

Ma brate... ja sam posle nekih 10 sati igranja stigao do dela kada biras koji ces tip jedi-ja da budes, pravis svoj mac............ I cini mi se da za novu godinu necu nigde da idem na docek :D
eeee, i posle kazu da su muskarci samo velike bebe...ziva istina
Jedio je mana svi znamo koja stvar :eye: , mada se lek za to moze naci na netu... normalno ;)

Ma meni je drajver snimio ovo na 52x pa nece da procita 2 fajla sa diska... uzas :( Sada sam stigao do dela gde je taj fajl potreban :(

Judge je napisao(la):
Takođe i u X-Wingu. Poslednji nivo.

No, ovoga se verovatno sećaju samo veterani.

8)

Nene, sinko ;) , veterani se sećaju Star Wars serijala za Amigu sa vektorskom grafikom.. Ali je makar bilo semplovanog govora. :D

byMaX je napisao(la):
Ma meni je drajver snimio ovo na 52x pa nece da procita 2 fajla sa diska... uzas :( Sada sam stigao do dela gde je taj fajl potreban :(

Ma nije sto je snimao na 52x nego sto mu je rezac neispravan. Sad je to sredio, govorim iz licnog iskustva :)

ja prochitah josh negde da nekim ljudima fale fajlovi... tako da mora da je do "lokalizacije" igre :)

a tek da vidis kad se udubis malo kako prsne... ko tikva... ne znam koliko je ali mislim da cu da pazim da je legalno... vredi za ovakvu igru..

RHAAAAAAA!!! POSTAO SA DZEDAJ!!!Doduse rank Padawan(ili u prevodu "Jeste,postao si dzedaj,a sad mi skokni preko puta po cigare da ti ne bi zabio dve-tri samarcine"),ali nema veze -sto je dobra igra!!! A sto se tice fajlova koji fale nekima,mozda nije drajver kriv -meni jutros nije htela da se ucita pozicija iz desetak pokusaja,a veceras radi k'o sat.

OptiPlex je napisao(la):
...

Ma nije sto je snimao na 52x nego sto mu je rezac neispravan. Sad je to sredio, govorim iz licnog iskustva :)

Ja bio par sati posle tebe... :)

Marti Misterija je napisao(la):
Rouge Leader - Roger and over... let's go home! :mrgreen:
Čim se spomenu veterani zna se ko se javlja :d ctp;
:wave;

Igra neradi kako treba na intel 845 plocama sa celeronima i sa Ati 9600 grafickim kartama ksnije ima lag i po par sekundi. izbacili su beta update 1.01 ali je problem sto treba beta update 1.01 cracked ako neko zna gde ga ima molim na PM

Moram da se umesam(sa malim zakasnjenjem ;P )u raspravu i pohvalim igru kao jednu od naj boljih SW igara.
Igru sam imao na HD od prvog dana kad je izasla,ali sam cekao patch jer nije bila odradjena bas kako treba.Sinoc sam je (ponovo) inst. i....nisam se odvajao do 6.00h.Mislim da ovakva igra zasluzuje najmanje 200 postova(a ne da se smarate oko simpsons h&r...... :cuss: ).Inace ja nisam neki ljubitelj SW seriala ali ova igra zaista ima sve predespozicije da postane RPG igra godine.
Ma sta ja kenj**....aj' uzdravlje (D)

Igra je odlicna, ai nije toliko rpg po (ne) linearnosti koliko po mogucstvu da se svakom dijalogu i kvestu pristupa na 2 nacina - na dobar i zao nacin, cime vam se automatski tokom igranja odredjuje allignment. Inace igra je odlicna.

pa nije losha... al je kao rpg ochajna (kakvo chudno mishljenje sa moje strane :) )

dijalozi su njesra bash u duhu biwarea
i samo 2 razlichita kraja....
i kontrole malo rogobatne al se brzo naviknesh...
ne znam o kakvim bugovima je rech meni radi sve ok...
polozaj i ugao kamere je preblizu...

nije loshe :)

Vrh Dno