Šta je novo?

Stigao je STAR WARS: KOTOR

Nešto sam video na netu da EA radi remake oba dela KOTOR a. Nije loša ideja, ali bolje bi bilo da naprave KOTOR 3 više.
Nisam siguran kako SP deo funkcioniše u SWToR Knights of the fallen Empire, trailer je pokidao.

Odlicno funkcionise, KOTFE je odlican, treba ga svako odigrati.

I ja upravo odigrah ponovo pre par dana. To je bug u igri. Dešava se. Meni uglavnom posle borbe se dešavalo. Srećom quick save/quick load je dosta brz pa mi nije smetalo nešto.

Jel ti zabadala igra tokom cinematica?
Evo sad treba da vidim viziju pre dolaska na Tatooine i non stop mi zabode igra.
Koristim onaj Flawless widescreen program i podesio sve po upustvu na netu.
Ne secam se dal ima neka opcija da se gase cinematici, nisam hteo jer dosta price je u njima

@marko_ns

Jeste. Ali je alt+tab rešavao problem. Ja sam doduše igrao čistu verziju bez ikakvih dodataka.

Moracu da probam ovaj cinematic da preguram bez Flawless widescreen programa.

i daj napisi koju verziju KOTOR-a imas, posto meni na Win 7 nije radio nikako.

Obrnuo sam igru, video light/dark side ending za razliku od proslog puta kad sam igrao, dovoljno da uradite nesto na 1,5h pre kraj igre i lagano predjete na dark side.
Ni najgorem neprijatelju ne bi preporucio da pokusava ovo cudo sa Steama da igra u widescreen rezoluciji jer sa tim Flawless programom toliko baguje da to nije realno! Kao prvo treba nekad po 10x da se upali, uglasi igra da bi proradila fullHD rez, pa zna da zabada u igri, pogotovo ako je ugasen v-sync (u stvari ovo mora da se upali inace neigrivo), pa dobijete posle 20h corrupted save fajl, ma uzas.
Posto je dvojka skoro dobila patch na Steamu za widescreen, mozda ce i za ovo da izbace.
Igra kao igra je fenomenalna, meni 10x bolja od danasnjih RPG igara, mada ja obozavam Star Wars, pogotovo ovaj Bioware svet sto su stvorili, pa nisam bas merodavan za ocenjivanje.
Sad se bacam na KOTOR 2.
May the force be with you!

Igra je dobra samo nijedan kraj ne valja. Osecas se kao ****** 'vako il 'nako. Voleo bi da su bili malo kreativni i ostavili mi kraj gde mogu da zavrnem i jedne i druge ali to onda ne bi bio Star Wars vec nesto mnogo ozbiljnije.

Meni je u svakoj SW igri tog tipa bilo bzvz sto nisi imao opciju da biras da li ces poceti kao Sith/Imp ili Jedi/Rep, vec si odmah "osudjen" da budes Rep pa se cesi.
Zato sam npr. u SWTOR-u za prvo igranje birao Sith/Imp. side i bilo mi je super zabavno i skroz drugacije od "don't do that, you'll fall to the Dark side" bs. :D

Takva je prica... da su izabrali neki drugi period zivota glavnog junaka onda bi pocetni alignment bio drugaciji. Dark side za balavu decu :p

Takva je prica... da su izabrali neki drugi period zivota glavnog junaka onda bi pocetni alignment bio drugaciji. Dark side za balavu decu :p

Pa "takva je prica" i u Jedi Knight 1, JK 2, Jedi Academy, KOTOR, KOTOR 2 itd. Malo je "smorila" ista prica tj. ne mogucnost odabira.

Ne bih se slozio da je za "balavu decu" kako si napisao, recimo Sith Sorc/Assassin u SWTOR-u ima bas dobru i ozbiljnu pricu, totalno drugacije od svega sto je prikazano u igrama koje sam naveo.

Pa bila je igra gde si od pocetka dark side, Force Unleashed 1.
Da nije bagova super zabavna igra, cak i ovako mi je ostalo u ok secanju.

Pa bila je igra gde si od pocetka dark side, Force Unleashed 1.
Da nije bagova super zabavna igra, cak i ovako mi je ostalo u ok secanju.

Prvi deo nisam igrao, mada znam da ima i kao neka Dark side edicija. Drugi sam igrao, ali nije mi igra bila nesto interesantna, plus stalno sam imao neki glich i ako sam imao zakucano 60 fps-a.

Takva je priča kroz milenijume i epohe, od planete do planete, od igre do igre, filma do filma. Kao što je KOTOR pažljivo predočio svojim igračima, 4000 godina (barem) postoji sve to, čak se oblik šlema stormtroopera nije promenio. I sada ste vi našli da se bunite?

Zakucani u vremenu i prostoru. Zato je Star Wars jedan od najbezveznijih i najslabije osmišljenih univerzuma ikada. Srednjevekovna bajka o dobrim vitezima koji se bore protiv apsolutnog zla, smeštena u svemir. No, masu i pali ono što je priprosto, pa mogu da se vade isto kao i multimilijarderski razbojnici širom sveta - pričom da ih mrze jer se uspeh tobože ne prašta.

Ne diraj na na Star Wars. ;)
Ukusi se razlikuju.
Meni je Star Wars nešto uz šta sam odrastao i prvi i najbolji kontakt sa fantazijskim svetom, a igrao sam, gledao, čitao sve i svašta od scfi.

Teško da će od ovoga išta biti jer je bilo informacija da će Bioware sam raditi remake oba dela.

I pravu si, oba verzije imaju mogućnost da budu gore nešto ih mnogi pamtimo.
Ne bi me čudilo da Bioware ubaci da možeš da trpaš Mandaloriana u igri. :D

Poslednja izmena:
I pravu si, oba verzije imaju mogućnost da budu gore nešto ih mnogi pamtimo.
Ne bi me čudilo da Bioware ubaci da možeš da trpaš Mandaloriana u igri. :D

Nek naprave HD remaster sa restored contentom i svi zadovoljni.

Ne trebaju nam homo scene (Dragon Age: Origins fazon), dovoljna je jedna Bastila. :D

Znam, ali opet bih pre Bastilu. :-D

Totalno nije ok ako muško igra KOTOR da ženskim likom da zavodi Cartha. :d
No homo!

Star Wars + No homo?

Does not compute!

Nazad
Vrh Dno