Šta je novo?

Stigao je Drobo!

Koja bi mu bila cena sa eth portom?

Koja bi mu bila cena sa eth portom?
Na Gravis-ovom sajtu, od koga je moj uzet, stajala je specijalna ponuda od 430e - inače, sam Drobo je kod njih bio 380e. Ako se kupuje zasebno, DroboShare i nije baš jeftin, tako da se zasebna kupovina ne isplati - imaš na njihovom sajtu i cene zasebno.
http://webstore.gravis.de/Liste.aspx?k=*drobo*
Meni ethernet ne treba pošto ne delim fajlove u mreži, tako da mi FireWire800 rešava stvar. Po meni, Drobo-S je definitivno naprednije rešenje koje su izbacili pre nekoliko dana, pogotovo zato što ima i eSATA, tako da je za PC korisnike odličan.

Odlična stvar. Ne šalju ni za Cro, dušmani.

Šta ćeš, zli imperijalisti pa im se može, ali definitivno nije u pitanju katoličko-vatikanska zavera.:d:d:d
Inače, device fercera li fercera.
Kao što sam i obećao za vikend sledi nešto detaljniji review.

Za sve ove godine bavljenja računarima jedno sam naučio - u ITju ne postoji uređaj ili softver koji radi po sistemu "it just works". :)

xexe... najverovatnije si "odrastao" na Wintelu ... :)

Imaš ethernet, ali moraš da kupiš Drobo u kompletu sa DroboShare-om.

dobijes ethernet port sa DroboShare ali sam Drobo se na DroboShare kaci preko USB 2.0 porta (dakle najsporije od svih veza, iskreno ni ne vidim neku korist od DroboShare-a osim ako neces koristiti DroboApp za isti)...

iSCSI je fino resenje u ovoj pro verziji ;)

xexe... najverovatnije si "odrastao" na Wintelu ... :)

Kad sve radi kako treba onda je dosadno. :) Meni je zapravo Linux na srcu jer je to "operativni sistem namenjen konfigurisanju". :D

@Ringe
Sorry sa offtopic u temi, malo ćaskom čekajući review... :p

Poslednja izmena:
Vrh Dno