Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Na Gravis-ovom sajtu, od koga je moj uzet, stajala je specijalna ponuda od 430e - inače, sam Drobo je kod njih bio 380e. Ako se kupuje zasebno, DroboShare i nije baš jeftin, tako da se zasebna kupovina ne isplati - imaš na njihovom sajtu i cene zasebno. http://webstore.gravis.de/Liste.aspx?k=*drobo*
Meni ethernet ne treba pošto ne delim fajlove u mreži, tako da mi FireWire800 rešava stvar. Po meni, Drobo-S je definitivno naprednije rešenje koje su izbacili pre nekoliko dana, pogotovo zato što ima i eSATA, tako da je za PC korisnike odličan.
Šta ćeš, zli imperijalisti pa im se može, ali definitivno nije u pitanju katoličko-vatikanska zavera.:d:d:d
Inače, device fercera li fercera.
Kao što sam i obećao za vikend sledi nešto detaljniji review.
dobijes ethernet port sa DroboShare ali sam Drobo se na DroboShare kaci preko USB 2.0 porta (dakle najsporije od svih veza, iskreno ni ne vidim neku korist od DroboShare-a osim ako neces koristiti DroboApp za isti)...