Šta je novo?

Stigao Colin McRae Rally 04

Re:BTW3 Da da, ni meni ne drlja po hardu. Kada izlazim u Windows, brze je nego kada gledam divx u fullscreen-u.

Re:BTW2 Ma fenomenalna je!

Re:BTW Istina je da kola zanose kada drzi taster pritisnut duze od nekog definisanog perioda, primetio sam i ja to. Ali opet, u poredjenju sa CMR3, ovo je minimalno zanosenje.

A slicne staze pozdravljam, posto izgledaju extra. Po meni...

drapin je napisao(la):
Ja vozim iskljucivo sa volanom, nemam final CMR 04 ali imam oba demoa. Ako final nije nesto bitno drugaciji onda zaista nema sanse, meni su vremena katastrofalna u odnosu na ona koja vidim da su moguca sa tastaturom. Probao sam sva moguca podesavanja, ne vredi. Tako je bilo uvek sa CMR-ima, mada je 2 imao iskljucivanje neke kompenzacije upravljanja, sto je bitno poboljsavalo situaciju, pa je bilo moguce makar pristojno voziti sa volanom.

Zanimljivo je zasto su se u Codemastersu odlucili na takvo resenje kad su istovremeno u Race Driver 2 uradili apsolutno sjajnu podrsku za volan.

Cekaj nisam skroz skroz razumeo, jel ovo znaci da i kod Tebe volan ne radi kako treba?
Sve mi je ovo cudno, jer CMR 2 je isao bez problema (trojku nisam probao).

Matthias je napisao(la):
Cekaj nisam skroz skroz razumeo, jel ovo znaci da i kod Tebe volan ne radi kako treba?
Sve mi je ovo cudno, jer CMR 2 je isao bez problema (trojku nisam probao).
Da, ne radi bas kako treba. U CMR 2 je postojala opcija Steering Damping. Kada se ta opcija stavi na OFF, volan je bio sasvim upotrebljiv. Kada bi se stavila na ON, dobijao bi se efekat isti ili slican onome kako se volan ponasa u CMR 3 i CMR 04. Ko ima jos instaliranu dvojku neka proba pa ce razumeti dobro o cemu pricam.

Znaci i 04 bi trebao da ima neku takvu opciju, u demoima je nema a da li je ima u final recite vi koji ga imate ( CMR 3 je takodje nije imao ).

Poslednja izmena:
Vrh Dno