Agilni
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.12.2003
- Poena
- 680
shtaps je napisao(la):Onaj video mi ledi krv u zilama, medjutim nigde nevidim datum sem onog April 2004. Preorder and stuff... Jel nasao neko neki dl?
drapin je napisao(la):http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=37498
Thread je neko vreme bio i sticky, zamisljen je kao "zvanicni" i jedini![]()
, pa bi bilo lepo da se svi daljni komentari skupe zajedno na to jedno mesto, ako ni zbog cega drugog a ono zbog lakse preglednosti informacija i svega sto je vezano za CMR 04.
driver je napisao(la):E shto volim ove threadove "stigao je"....Gde je bre stigao ? Nema ga ni u prodavnicama![]()
Ma nema nikakve veze ko je otvorio thread, nego se tamo vec govori o tome kada izlazi pa mi je bilo logicno da se tamo i "obznani" da je izasao. Ali nije nikakvo moranje - kao sto vidis thread nisam zatvorio.Milan82bh je napisao(la):Da to sad kad si ti otvorio thread!!! a sto je otvoreno 20x istih za FarCry,Splinter Cell i ostale igre to nikom nista,a?
![]()
![]()
![]()
Miroslav je napisao(la):kako vama stize uvece, meni stize nesto posle 15h... valjda je moj postar brzi![]()
Milan82bh je napisao(la):Da to sad kad si ti otvorio thread!!! a sto je otvoreno 20x istih za FarCry,Splinter Cell i ostale igre to nikom nista,a?
![]()
![]()
![]()
shtaps je napisao(la):A na koliko je to disketa?
golub je napisao(la):Posle trodnevnog simpozijuma da li je stigao ili nije...bilo bi vreme za prve utiske:
fizika, grafika, zhtevnost... Ajmo "drajveri" !
Milan82bh je napisao(la):Kod mene stigao,javljam utiske kroz koji sat,dan :d
Milan82bh je napisao(la):Evo...posle mnogo sati gubljenja vremena konacno da se i ja javim!
Iskreno,nije mi se svideo ni drugi ni treci deo vise sam forsirao VR3 i ostale igre tog tipa,ali cetvrti deo me je iznenadio.Sjajna igra,sigurno mnogo bolja od predhodnih delova,opet kazem ne znam kakav je treci deo bio ali ovo svakako niko ne treba da propusti.Najbolje uradjen rally do sad.....dok ne izadje RB Rally!!![]()
Calibra 4WD je napisao(la):Ok za grafiku i drvece i lisce,i grancice i barice i neba i kucice,nego jel moze neko da kaze kakva je fizika,ocecsaj voznje i brzine,modeli automobila,staze....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari