Šta je novo?

Stigao CANON A95 u BG!!!!!

Calibra 4WD

Čuven
Učlanjen(a)
07.08.2002
Poena
680
Evo posle 15-ak minuta probe cisto da javim da je stigao A95 i da su prve impresije odlicne,sasvim solidan pomak unapred u odnosu na A80,a razlika u ceni je svega 45-50evra(300e vs 345-350e)

Detaljnije impresije posle ponoci....

Poslednja izmena:
Stigao je i Canon G6, malopre sam ga malo motao po rukama. Nezgodan mi je za držanje (navikao na G2), ali 7.1 Mpx uz izuzetan 4x objektiv f2.0-3.0...

Nisam stigao da uzmem G6 od nabavljaca,vise me je interesovao A95 jer planiram da ga uzmem i za sebe.
Inace sto se tice G6-ce svi testovi na netu govore da Canonovi inzinjeri i tu odradili odlican posao.

Generalno gledajuci svi novi modeli iz ove godine su po meni cist pogodak redom Pro1,A75,S60,A95,G6,20D, cak i S1 ,jedino nisam odusevljen A85-com ali kapiram da su morali da izbace takav aparat radi neobavestenih kupaca koji misle da je sve u Megapikselima

?

Calibra 4WD je napisao(la):
Generalno gledajuci svi novi modeli iz ove godine su po meni cist pogodak redom Pro1,A75,S60,A95,G6,20D, cak i S1 ,jedino nisam odusevljen A85-com ali kapiram da su morali da izbace takav aparat radi neobavestenih kupaca koji misle da je sve u Megapikselima

...nije mi jasno zasto nisi zadovoljan A85-com,zar je sum toliko izrazen sa 4MP :trust:

Za moje ukuse jeste previse izrazen sum na A85,a kada se uporedi sa A80 ili sa A95,onda ti dodje da popjujes Canon,ali svi proizvodjaci to rade,na samo u foto svetu,vec i na trzistu ,kompova,automobila,tehnike....

Kazi mi za fokus.. jel brzi osetno nego na A80, samo me to zanima?

Naravno da nije, Aleks, odakle ti to? I na G6 kazu da nije mnogo brzi od G5 i isticu to kao glavnu manu... KOnkurencija je way ispred u brzini fokusiranja...

Aleksandar je napisao(la):
Kazi mi za fokus.. jel brzi osetno nego na A80, samo me to zanima?

Cini mi se da je malo brzi fokus,ali nista spektakularno brze

Nisam stigao sinoc da napisem koju recenicu,ali cu veceras nadoknaditi

NE kapiram sta odakle?

Evo malo i mojih utisaka o ovom aparatu:
Veoma lep i funkcionalan displej, dosta brz na "okidacu", vrlo kvalitetne fotke i na Auto modu, dobar fokus (doduse ne tako brz, ali za svoju klasu OK),... Sve u svemu za kratko vreme koliko sam uspeo da ga testiram (sve po mraku) veoma sam zadovoljan! Sutra testiranje i po danu pa javljam utiske, a mozda i posaljem koju fotkicu ;)

Nazad
Vrh Dno