Plocu sam nabavio pre neki dan, prvi ustisci: ploca pruza veci komfor za OC, napon za memoriju ide do 3.2V, za chipset do 1.75V, naponi za CPU idu po cudnim koracima, nije kao na NF7-S po 0.025V. Dobra osobina je citanje temperature iz CPU-a a ne preko termistora, zatim ocitavanje temperature ispravljacke sekcije. Zatim, moguce je zapamtiti 4 profajla za podezavanje BIOS-a, oni cak ostaju kada se flashuje BIOS i kada se uradi clear CMOS. Jedna dobra fora je regulacija broja obrtaja za fan na NB i na CPU, definisu se gornja i donja temeratura i voltaze na vantilatoru respektivno. Voltaza se krece linearno izmedju te dve temperature, preko toga zakucava na max definisanu a ispod toga na min definisanu. Napon moze fino da se podesava. Takodje je moguce OC iz windowsa ali ne ide najglatkije. Recimo kada sam stavio napona za memoriju na 3V , sve je pocelo da brljavo. Kasnije sam ustanovio da ploca ukljucuje neki alarm kada stavimTwinMOS na 3V (MTec chipovi - citaj, socijala). Ocitavanje napona je mnogo bolje nego na NF7 tako da 12V nije 11.67 vec 12.1 (Chieftec). Pored toga, postoje i sitni problemi sa BIOS-om, recimo 1.4 BIOS ima bug, ne mogu da shutdownujem masinu, slicne probleme sam nasao na Abitovom forumu. Trenutno drzim 1.3 BIOS koji opet ima neke bubice, u sred rada mi se ukljucuje neki alarm, verujem da je isti problem kao i sa NF7 i alarmom za broj obrtaja. I jos jedna opaska, NF7 se cini brzim na istom FSB-u. Recimo 220MHz sam mogao da izguram sa ostrim setovanjima na NF7 dok na AN7 moram da stavim CAS2.5. Max oc jos nisam probao, to cu kada dodjem sa odmora.