Šta je novo?

Steve Ballmer @ Engadget - video interview

Ako ovaj Balmer ima IQ veci od 70, secem levu ruku.

xaxaxa.. meni se cini da je malo "haj".

tuzno ....

Poslednja izmena:
super je uvod sa YM2149 tunom... :)

EDIT: sad sam pogledao prvih 40 minuta i iskreno ne vidim nista preterano "neobično" u ovom interview-uj.. ?

i mogli su dovesti DubMood-a da izvrti malo oldskul zvuka umesto ... ni ne znam ko su ovi u 40:00 minutu... ,)

Poslednja izmena:
meni je 4 minuta bilo dosta..ko bre ima vremena da gleda gluposti tako dugo???

i ja sam odgledao, sve cekam da ce poludeti, ali nije bilo nista tako

meni je 4 minuta bilo dosta..ko bre ima vremena da gleda gluposti tako dugo???

pa meni je uvek interesantno da slusam vodece ljude IT-a, pusti u pozadini dok radim kad ne slusam muziku... uvek ima nesto interesantno da se cuje osim od g. Ballmera gde uvek cujes gomilu gluposti - uglavnom ih svi tovare kako to da kompanija koja ima 10% trzista diktira trendove a oni, kao globalni lideri, pokusavaju da je prate (Windows 7) ili ne uspevaju (Windows Mobile)...

i na vecinu pitanja je odgovor lepo umotao u ukrasni papir, kojim nije rekao nista :)

^
tako nekako... mnogo interesantniji interview sa Steve Ballmerom je na MIX08 sa Guy Kawasaki ,) :

link (ton je malo slabiji)

i interesantan je interview gde prica o web tv-u, kako je to sledeca velika stvar ali nazalost ne mogu sada da pronadjem link...

Poslednja izmena:
Meni je najjaci momenat kad ga je pitao sta mu se najvise svidja kod W7, a on odgovara wireless... U avionu je upalio laptop i skenirao mrezu ispod i nahvatao neki AP ali je imao sifru.
E.. njemu je udarna fora za W7 wifi skeniranje i jos je to javno izjavio. Ajoj...

I posle kazu nema neobicno ...Pa to se nije ni ocekivalo da se skida go i slicno ..

Al da je tuzno jeste da glavni covek najvece kompanije ovako prica ...

Kakav CEO takav i proizvod :)

Meni je najjaci momenat kad ga je pitao sta mu se najvise svidja kod W7, a on odgovara wireless... U avionu je upalio laptop i skenirao mrezu ispod i nahvatao neki AP ali je imao sifru.
E.. njemu je udarna fora za W7 wifi skeniranje i jos je to javno izjavio. Ajoj...

Što je najgore, time je nesvesno (bar za njega) ugrozio živote mnogo ljudi.

pazi stvarno! ja sam od toliko gluposti koje dolaze iz Microsofta totalno otupeo na iste ;) :D

Al da je tuzno jeste da glavni covek najvece kompanije ovako prica ...

i jedan od najbogatijih ljudi na planeti... :(

Poslednja izmena:
@chupo: Ako si mislio da ce avion da padne zbog toga onda gresis... Cinjenica je da je previse skupo testirati svaki uredjaj na planeti sa svakim avionom (cak i avioni iz iste klase imaju razlicitu elektroniku) pa su zato iz predostroznosti zabranili njihovu upotrebu u avionima za vreme leta. Ono sto je za sada testirano nije pokazalo znake da smeta elektronici u avionu.
Inace.. sasvim je normalno upaliti laptop u avionu, samo treba iskljuciti WiFi.

Poslednja izmena:
On mu na tehnološko-poslovnoj sceni dođe ko Šećeroski na našoj nekadašnjoj političkoj sceni :D

Secerovski je na neki nacin bio simpatican
OVaj mi se gadi na svaki nacin

[YOUTUBE]o694fP3KB68[/YOUTUBE]

:D

Nisi ti ni kovacm ništa bolji od Blamera :)...

:popcorn: :D

Poslednja izmena:
nisam znao da je tvoj forum.... elem, postoji valjda ignore ili tako nesto na forumu... ako nista vise: uvek moze "scroll down" ;)

Ne sme moderator ignore :p

Prvo, oni navodnici imaju svoje značenje.

Drugo, da, posle ovoliko godina i truda, ipak ima mojih deonica u ovom forumu.

Treće, naravno da je ignore rešenje, da sam običan korisnik, ali pošto sam i mod, onda to nije opcija jer moram da pratim forum :).

Poslednja izmena:
... kad ustajem u 7:00 ;)

Nazad
Vrh Dno