Šta je novo?

Stellar Blade

Insomnium X

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2011
Poena
285
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core i7-11700F + CM MasterBox MasterAir MA612
Matična ploča
ASUS PRIME B560-PLUS
RAM
Kingston Fury 32GB 3200MHz
GPU
Gigabyte RTX 3060 Gaming OC
Storage
Kingston KC2500 250GB + 500GB SSD
Zvuk
Logitech Z623
PSU
Chieftec Element Series 700W
Kućište
Cooler Master MB600L V2

Upravo su Lost Soul Aside zabranili za nas region (izlazi 30. maja), tako da se ne bih kladio da ce ovo ostati za nas.

Lol, ne samo da su drmnuli region-block, nego su nakacili i kancerogeni Denuvo.
Koji je sljam od kompanije ovaj Sony, to je neverovatno. Sad mi je zao sto sam im dao pare za Returnal.

Sreca u nesreci je sto su do sada izasle skoro sve najbolje Soni igre na PC (minus Astro Bot), tako da dok izadju Intergalactic ili Yotei, mozda nam i omoguce da kupujemo.

Lol, ne samo da su drmnuli region-block, nego su nakacili i kancerogeni Denuvo.
Koji je sljam od kompanije ovaj Sony, to je neverovatno. Sad mi je zao sto sam im dao pare za Returnal.
ajde sto ljudi kupuju igre, nego kupuju i konzole od njih....

Pih, bas se nadao da maznem ovo za dz, jer su Sony igre na kompu bile uglavnom day one dostupne.
Sto je najgore onda, nastavice se ovaj trend i za ostale buduce igre.

Pih, bas se nadao da maznem ovo za dz, jer su Sony igre na kompu bile uglavnom day one dostupne.
Sto je najgore onda, nastavice se ovaj trend i za ostale buduce igre.
Da li ce nastaviti zavisi kolika prodaja bude. A Denuvo se cesto nekim kasnijim patchom ukloni, tako da je ovo samo malo vece cekanje.
Ja licno jedino zelim da odigram buducu Horizon trecu igru u trilogiji, tako da mi je sve jedno...

Ajde neko ko nije alergican na ESG nek kupi i javi dal radi ;)

ajde sto ljudi kupuju igre, nego kupuju i konzole od njih....
Za konzole ko bas ne ume drugacije mora da se da lova, za igre i ne mora, i ne treba jer previse naplacuju svoj rad, prosto je previse 80e za igru... Kome je zapad omoucio standard da moze da kupuje za te novce taj neka kupuje, ostatak sveta koji ekspatisu ne bi trebao iz principa dinar da im da ako postoji druga opcija.

Tako je jer su uglavnom PS "ekskluzive" precenjene.

demo je live na steamu, steta sto ima denuvo, vec sam je platinum na ps5 i nemam nameru da kupujem opet

Jesu to trajno sklonili region-lock ili ce genijalci iz Sonija da ga vrate pred release

Jesu to trajno sklonili region-lock ili ce genijalci iz Sonija da ga vrate pred release
Momci is ShiftUP-a su pre nekoliko dana na X-u objavili da rade na tome sa Sonijem, tako da verujem da je trajno, al sa Sonijem nikad nisi siguran.

Odigrao demo, dobro radi ali realno grafika tanka, samo je glavna junakinja high detailed sve ostalo ps2 grafika

Realno 🕶️
Inače, finiširao pre par dana na PS5. Kvalitetnih 60 sati utrošeno, uživao sam.

Nazad
Vrh Dno