Šta je novo?

Steelseries Rival optical mouse

AstriX

Slavan
Učlanjen(a)
05.07.2006
Poena
320
Moja oprema  
Zvuk
AirPods Pro gen2, SteelSeries Arctis 5
Miš & tastatura
Keychron K6, Glorious Model O, SteelSeries Rival 3 Wireless
Laptop
MacBook Pro 14 2021
Mobilni telefon
iPhone 15 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Series 9
Pristup internetu
  1. Optički internet
Trebalo bi 60e

Videcemo kod nas cenu. Uvek je "cudnija" od ostalih zemalja :)

Manja od ocekivane. Cudno vec su ga stavili na akciju

Evo ja sensei raw imam skoro mesec dana i koliko sam mislio da je ruzan neergonomican itd lose sam mislio odusevljen sam,tako da mislim da ce i ovaj mis da im bude pun pogodak i sudeci po ceni trebalo bi da nasledi sensei raw.Sta li ce da nasledi sensei??Bas me zanima :D

Koristim ovaj mis vec 15ak dana i odusevljen sam.Pre njega sam koristio roccat kone+ (na kome mi je crkao skrol posle mesec dana) i steelseries sensei raw.Ali ovaj mi je definitivno najbolji.MIs je lepo gumiran sa strana i odlicno lezi u ruci.Osecaj i preciznost u igrama (mislim na counter) su odlicni.Za sve gejmere koji razmisljaju koji mis kupiti,svaka preporuka za ovaj,necete se pokajati.

Kako se ponasa... Deluje mi primamljivo a dolazi vreme da se menja g9...
Nesto me ta optika kopka.... U odnosu na g9? Bolji,losiji? Jel ima neko da ga ima a imao je g9?

Nisam koristio g9 ali sam koristio mnogo drugih misheva. Optika mu je fantastichna, zbog toga nemash da se brinesh apsolutno nishta. Klikovi i skrol su takodje odlichni, kao i ergonomija. Jedina mana mozhe da mu bude velichina, ko ima manju shaku bi mogao da ima problema sa njim.
Vidim da je trenutno na akciji 4800 u gamesu, po meni apsolutni bestbuy.

Nisam koristio g9 ali sam koristio mnogo drugih misheva. Optika mu je fantastichna, zbog toga nemash da se brinesh apsolutno nishta. Klikovi i skrol su takodje odlichni, kao i ergonomija. Jedina mana mozhe da mu bude velichina, ko ima manju shaku bi mogao da ima problema sa njim.
Vidim da je trenutno na akciji 4800 u gamesu, po meni apsolutni bestbuy.
pa ta akcija me i privlaci :) hvala

Odlican mis,ja ga uzeo umesto DeathAdder-a.
Vredi iskoristiti ovo snizenje.

Pazario ga i ja, najviše me podseća na IE 3.0, što zbog oblika (koji nije bukvalno isti kao IE 3.0) što zbog samog osećaja prilikom korišćenja (kombinacija položaja senzora, oblika miša i načina na koji hvatam miš).
Senzor je Pixart PAW 3310, odličan senzor, realan DPI je do 5000, sve preko je interpolirano, ali kome treba i toliko? Prati pokrete i preko 5 m/s...jedina mana po meni je balans, kao da je malo teži
u zadnjem delu, sve ostalo je odlično, čak su i prekidači/klikovi možda najbolji koje sam do sada probao.

Poslednja izmena:
i jesu resili taj problem sa habanjem gume sa strane? razmisljam da kupim Rival ili Sensei Raw ruberized :)

Vidim, na njihovom sajtu, da odobravaju zamenu, ako je naruceno online, preko njih.
U suprotnom, da se kontaktira prodavnica, u kojoj je kupljen.

Nesto mi ponovo pada na pamet, da probam da ga reklamiram.

ko odobrava zamenu, proizvodjac ako narucis direktno od njega? ne bih ja sa time mlatio.

i jesu resili taj problem sa habanjem gume sa strane? razmisljam da kupim Rival ili Sensei Raw ruberized :)

Da li si možda kupio neki od pomenutih miševa? Ja razmišljam da kupim Sensei Raw, ogumljeni :) Jel se i dalje ljušte?

Imam sensei raw oko godinu dana, nije se nigde ogulio, ali ima jednu manu. Scroll dugme je uzasno bucno.

Upravo ^^. Ja ga zato izbjegavam maksimalno. Cak se i skrol cuje malo kad tockic zavrti.

Imam rival nekih 4 meseci i za sada nema ni jedan trag na gumi, sve zavisi dok igras dal stiskas palcem i koliko stiskas :)

Sve zavisi, kakav ti primerak zapadne.
Nikada nisam imao takav problem, ali kod Rivala sam video, da je i to moguce.
Moj savet, dobro se raspitaj, kakva prava imas, ako se to desi,da ne prodjes, kao ja.

[YOUTUBE]mS6lwfzQqd4[/YOUTUBE]
Kod mene se ovako cuje na 14 sec otprilike kad pocne da vrti tockic.
Nikako da se nakanim da ga reklamiram, problem je sto se games u Nisu gde je kupljen zatvorio pa moram da ga saljem ili sta god vec i to me smara uzasno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno