ja koristim tastaturu vishe od 6 meseci, ruke mi se znoje ko lude i nigde nisam primetio znake habanja. da, desi se da tasteri potamne malo od prljavshtine, al prebrishe se alkoholom i ko novi.
ono shto je neko naveo kao prednost meni je mana, a to je da je dovoljno ovlash dotaci taster i da se on aktivira, shto bar meni dovodi neretko do "misklikova" ili kako vec da ih nazovem. josh jedna zamerka je to shto je malo buchnija. sve u svemu kada bih izvagao mislim da je jako jako kvalitetna, da ce trajati sto godina, da zaista SVE kombinacija tastera rade, ali i da je malo precenjena. pre nje sam imao dell quietkey, onu kompaktniju varijantu i mislim da ima daleko bolji value for money, hod tastera je drugachiji jer nije mehanichka ali po meni chak i prijatniji, manja je, laksha, tisha, lepsha i chak 4 puta jeftinija. pritom nece trajati nishta krace.
ono sto je prednost je svakako to da sve kombinacije tastera rade (pri tom mislim na kombinacije tipa enter + del + kp_home + leftarrow koje koristi promil ljudi, a samim tim ih i promil tastatura podrzhava) i zbog toga sam je ja prvenstveno i uzeo, ali da mogu da se naviknem da igram na standardnim wasd komandama uvek bih pre odabrao quietkey sve i da koshta ko 6gv2.
u svakom sluchaju da odgovorim miloshu gore, izmedju 6gv2 i 7g ne postoji razlika u kvalitetu jer je (predpostavljam) proces proizvodnje gotovo isti, a obe su po meni kvalitetnije od blackwidow-a i verovatno su najkvalitetnije tastature koje sam ikada video, a video sam ih i promenio bash dosta.