Šta je novo?

steam

voki88

Slavan
Učlanjen(a)
08.11.2014
Poena
210
Moja oprema  
CPU & Cooler
I7 13700f & be quiet pure rock pro 3
Matična ploča
MSI B660M BAZOOKA
RAM
2X16gb DDR4 3200mhz kingston
GPU
Asus tuf rx 6800xt
Storage
1tb nv2 m.2 kingston,ssd 240 kingston,1tb toshiba
PSU
Cooler master 750w
Kućište
MS titan pro
Monitor
DELL G2724D 2K 165HZ Adaptive sync
Mobilni telefon
a52
Pristup internetu
  1. Optički internet
nisam znao gde da postavim temu u vezi sa ovim.
uzeo sam kod juce za najnovijeg betmena i aktivirao ga ovde redeem.geforce.com.
zavrsio sam aktivicaju i na meil mi stigla poruka da sam uspesno to odradio

Na steam mi se pojavila ikonica betmena ali mi nije stigla nikakva poruka,da li sam ja sve dobro odradio pa mi je ostalo samo da cekam datum izlaska i da skinem igru?

Poslednja izmena:
Stigao ti je mail da je uspešno određeno. To ti je to.
Nego, što si ostavio link ka svom mailu, sad svi možemo da ti čitamo mailove :D

hvala na odg i hvala na za meil ja sam zaboravio za to :d

imam jos jedno pitanje u vezi steam. reinstalirao bi windows pa me interesuje da li nece doci do gubitka igara i stvari koje se nalaze u invevtory?

naravno da neće. reinstaliraj slobodno.

jesi li 100% siguran meni je steam instaliran na c sta ako su mi igre isto na c?

Igre sa Steama su vezane za steam account, mozes da brises.

Pa izgubices igre,to jest moraces ponovo da ih skidas.Ali ih neces izgubiti na steamu,bice i dalje tamo.

hvala vam na odg. jos nesto da li cu izgubiti rank slucajno u cs go ili to ostaje ?:p

Mene interesuje da li i na koliko kompjutera koji su zakaceni na razlicite mreze, moze da se instalira tj uloguje na steam sa istim nalogom i da to radi tj istovremeno da se igra?

Istovremeno mislim da može samo na jednom da se igra. Što se tiče različitih kompjutera, potrebna ti je verifikacija svakog računara na kome želiš da se uloguješ sa istim nalogom, ne znam da li postoji ograničenje u broju.

Mene interesuje da li i na koliko kompjutera koji su zakaceni na razlicite mreze, moze da se instalira tj uloguje na steam sa istim nalogom i da to radi tj istovremeno da se igra?

Dap kao sto vlayza rece, moras da se ulogujes na svakom racunaru i ubacis kod za verifikaciju sa maila, a mozes i razlicite steam acc-ove i sa svakim se ulogujes na primarni racunar i odobris share library ali mozes samo do 5 kompa tim putem. U svakom slucaju ne mogu 2 steam acc-a ili sharovan library da startuju igru, makar ona bila druga.

taj deo oko šerovanja lib-a ni meni nije najjasniji.

to je varijanta da ja mogu svoju igru sa svog akaunta da šerujem nekom drugom akauntu, i to max pet puta?
a sa druge strane mogu da instaliram igre iz lib-a na koliko god računara, samo da je isti akaunt?
da l sam dobro shvatio?

šta se dešava kad sa dva različita računara pokušam da se ulogujem na isti akaunt a igram različite igre?

Da pitam ovde: Danas sam kupio Ori and the blind Forest, stavio da se skida ali Steam mi zakucava svakih 10-15 sekundi. Između je neka jadna brzina download - a. Ako pokušam da ga nasilno zatvorim izađe mi poruka Steam bootstrapper has stopped working.

Ima li neko rešenje? Najgore je što mi je steam praktično neupotrebljiv jer čak iako prekinem download Orija on mi radi apdejt za neke igre koji ne mogu da prekinem.

Probaj da obrises u steam folderu ClientRegistry.blob, kada ugasis steam. Pa ga onda startuj nakon brisanja, odradice neki update i slicno prvi put, uglavnom to resava problem. A probaj i da promenis download server u steam/settings prozoru.

taj deo oko šerovanja lib-a ni meni nije najjasniji.

to je varijanta da ja mogu svoju igru sa svog akaunta da šerujem nekom drugom akauntu, i to max pet puta?
a sa druge strane mogu da instaliram igre iz lib-a na koliko god računara, samo da je isti akaunt?
da l sam dobro shvatio?

šta se dešava kad sa dva različita računara pokušam da se ulogujem na isti akaunt a igram različite igre?

Kasno al posluzi moda nekom.

Ti mozes svoj steam acc da odobris na 5 razlicita kompjutera. Da bi to uradio neko ili ti moras da se ulogujes na taj tudji/drugi kompjuter i tada cekiras u steamu/settings - Authorize THIS Device for Sharing (taj fazon). I onda moze/s da se izloguje/s sa tog racunara. Ti ces na svom glavnom kompjuteru u sharing videti ime tog kompjutera i mozes da cekiras ili uncekiras da taj komp moze da koristi tvoj library. Limit odjednom je 5 kompjutera medjutim ti mozes da brises i dodajes nove. Mozes da se ulogujes i sa 5 racunara na isti steam nalog, ali taj originalni library moze da startuje samo jednu igru, tako da ako ti startujes igru niko sa dostupnim librarom ne moze da igra igre u tom trenutku bez izbacivanja tebe iz igre (ali moze da igra svoj library, uglavnom videces da su podeljene igre od tudjeg librarija u grupicu u listi).

Poslednja izmena:
da ne otvaram novu temu pitacu ovde. pocelo je cesto da mi se desava da steam store nece da se ucita.znaci samo crn prozor i u desnom gornjem uglu onaj krzuic sto se vrti... ima li neko slicnih problema ili je samo do mene problem?

imam iste probleme, totalno random se desi

Nazad
Vrh Dno