Šta je novo?

steam

• Začetnik teme Začetnik teme Leo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Leo

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2001
Poena
619
Da li je dovoljno da kupim "ELECTRONIC ARTS Half Life 2 Classic" igru (599 Din) , da bih imao steam ,skinuo source i igrao source sa steamom na netu.
Nisam siguran da je pitanje dobro postavljeno :d, ali nadam se da kapirate - kupim hl2 classic i picim source sa steamom.

Poslednja izmena:
Pazi ovako, steam je besplatan program koga moze skinuti svako, i napraviti user na njemu.
Samim tim sto posedujesh steam, mozes kupovati igre na njemu.Npr ako kupis hl2 taj sto si hteo, moci cesh da igras cs:source.Imam ja pomeniti, tako da radi 100%.
Samo jedna napomena posto ima mnogo ljudi koji kradu accounte, password od usera na svom steam nalogu, ne daj nikome, jer cak ni sam valve to ne trazi od svojih korisnika.A ljudi koji se upecaju na neku deciju foru, ima mnogo ...

CS:S se ne dobija uz HL2, osim ako je na omotu drugačije navedeno...

Uz ovo pakovanje ide CS:S, ali mislim da se sada ne može naći kod nas:

914642_74933_front.jpg

Poslednja izmena:
Sa ovim sto je postavio rAMA, ne mozes da igras CSS kao ni CS1.6 vec samo HL2.
Znaci cene za CSS je 2499,00 a CS 1.6 je 1249,00 dindji
Ovde mozes sve to da kupis.

Ne moze, provereno 😉

Bar su mi rekli ljudi koji su kupili i nisu mogli da igraju CSS.

Poslednja izmena:
Prichash choveku koji je admin na jednom od nashih css servera koji chak stoji u njegovom potpisu ?

Sikili sta ti se deshava ?

Iz prve ruke, uz taj Half Life 2 Classic od 600 dinara ne dobija se ništa osim Half-Lifea 2. Ali vredi svaki dinar 🙂

Iz prve ruke, uz taj Half Life 2 Classic od 600 dinara ne dobija se ništa osim Half-Lifea 2. Ali vredi svaki dinar 🙂

Da, uz Classic ide samo HL2...

Ja sam još davno uzeo ovu varijantu:
http://game-s.rs/index.php?page=sho...yword=counter&option=com_virtuemart&Itemid=71

Znači Counter Strike Source + HL2 Deathmatch + Day Of Defeat:Source (sve tri igre redovno igram).
Ne znam stvarno šta im je sa ovom cenom - ja sam ga platio 800din u Tempu 🙂

Valve je promenio politiku prema JI Evropi, ranije smo bili povlašćeni, pošto je prodaja bila zadovoljavajuća, stavili su normalne cene.

Preko steama Source MP Pack (CS:S, DoD:S i HL2: DM) košta 29,99€, a sam CS:S 19,99€.

Prichash choveku koji je admin na jednom od nashih css servera koji chak stoji u njegovom potpisu ?

Sikili sta ti se deshava ?

I ja sam admin na CSS serveru i znam da sa time od ne moze da se igra CSS.
Morao sam i ja da kupim onaj od 2499,00 dindji.

Valve je promenio politiku prema JI Evropi, ranije smo bili povlašćeni, pošto je prodaja bila zadovoljavajuća, stavili su normalne cene.
Preko steama Source MP Pack (CS:S, DoD:S i HL2: DM) košta 29,99€, a sam CS:S 19,99€.

Aha, nisam znao. Mada kad vidim koliko sam u zadnjih godinu dana igrao CSS i DODS vredi i više od 30e 🙂

Da ti pojasnim, css mozes da igras koristeci sve sto steam nudi samo ukoliko posedujes css na accountu na kome zelis da ga igras. Znaci ako nisi dobio/kupio css nece ga biti u listi tvojih igara pa ga neces moci ni igrati.
Postoje razni paketi (na steamu) ili cdovi koje mozes kupiti koji uz jos neku igricu poseduju i css.
Sto se tice steama ovo su paketi koji oni trenutno nude a da sadrze i css:
http://store.steampowered.com/app/240/
Sto se ti ce diskova kod nas, to ti je najbolje da sam odes u neki od velikih trznih centara pa da pogledas.
Naravno tu je i varijanta da kupis od nekoga ko vec ima ali necemo sad o tome jer steam brani preprodaju (sto ne znaci da je nema).

Poslednja izmena:
Sa ovim sto je postavio rAMA, ne mozes da igras CSS kao ni CS1.6 vec samo HL2.
Znaci cene za CSS je 2499,00 a CS 1.6 je 1249,00 dindji
Ovde mozes sve to da kupis.

cs 1.6 je odaaavno ispod 600dinara 🙂 tj vec vise od 2 god. To sto si ti video za 1250din je ili nesto drugo ili lopovska radnja 😉

ps-- ako imate karticu...igra se lako moze kupiti i preko neta. Svi imamo manje vise ok internet i skidanje par gb nije problem valjda ?

Da ti pojasnim, css mozes da igras koristeci sve sto steam nudi samo ukoliko posedujes css na accountu na kome zelis da ga igras. Znaci ako nisi dobio/kupio css nece ga biti u listi tvojih igara pa ga neces moci ni igrati.
-- moze da bude u listi igara bez problema ali ne moze da igra na steam serverima.Recimo preko frend-sa u steam-u vidim ko igra css non-steam i idem na join game bez problema. To moze...ali zna da baguje nekad (bar meni jeste ali...sam komp mi je bio bagovit tada 🙂 )

Poslednja izmena:
Sve sami admini :d

cs 1.6 je odaaavno ispod 600dinara 🙂 tj vec vise od 2 god. To sto si ti video za 1250din je ili nesto drugo ili lopovska radnja 😉

Kao što već rekoh negde u decembru je Valve korigovao cene za naše tržište. Counter-Strike 1 Antology je preko steama 14,99€, a kod nas trenutno 1.249 (do decembra je bilo 599). Moguće je da se još uvek negde može zalomiti po staroj ceni, ali je malo verovatno...

ps-- ako imate karticu...igra se lako moze kupiti i preko neta. Svi imamo manje vise ok internet i skidanje par gb nije problem valjda ?

-- moze da bude u listi igara bez problema ali ne moze da igra na steam serverima.Recimo preko frend-sa u steam-u vidim ko igra css non-steam i idem na join game bez problema. To moze...ali zna da baguje nekad (bar meni jeste ali...sam komp mi je bio bagovit tada 🙂 )

Vidim dobro si obavesten :d:d
Evo ti zvanicne cene sa Steam-a danas skinute 😉

Po staroj ceni nema ama bas nigde.

Poslednja izmena:
da rezimiramo

Molim da mi neko kaze zasigurno da li moze ili ne moze.Classic 599din - source sa stimom .Ili da preformulisem : kako najjeftinije pikati css sa pomenutim stimom?Download nije uopste prob.
:d Malo ste me sad zbunili...

Cao

Ne znam shta ti nije jasno ? Kada na slici lepo pishe tj na ovom konkretnom pack-u shta sve ulazi u isti
halflife2.jpg

Ja sam svoj CSS instalirao preko steam-a, ali postoje ljudi koji su ishli na gorepomenuti nachin.

Zashto se uopshte vodi ova pricha nije mi jasno !? Imash pare - kupish css, na ovaj ili onaj nachin.. Ti ne mozhesh da dobijesh CSS za 599 din nikako. Tako da bolje neka ti neko kupi ako nemash visa virtuon karticu direktno sa steam-a ili ako bash volish CD onda uzmesh CD na kojem pishe da sadrzhi igru Counter Strike Source.

:wave:

...ispade da je sad jeftinije da kupis cd po staroj ceni nego da placas preko neta po novoj.Sory za los info ali mi i dalje nikako nije jasno odakle im ideja da igra stara x godina poskupi.

U Nisu su imali u merkatoru,u gamebox-u i u everetu cs anthology...ako neko trazi.Mozda....kazem mozda imaju jos (pre 10tak dana sam ulazio u everet i mislim da sam video disk). E sad...ako su i oni digli cene....onda..bm li ga 🙂. Ja imam anthology i razmisljam da kupim css ali po ovim novim cenama...necu 🙂

Poslednja izmena:
Samo cju recji jednu stvar i izlazim iz diskusije a to je - popularnost.

I zato shto se u poslednje vreme igrachi obichnog tj cs 1.6 "teraju" da igraju css zbog novina koje su aktuelne.

:wave:

Nazad
Vrh Dno