- Učlanjen(a)
- 09.01.2011
- Poena
- 735
Procesor i grafika se ne mogu menjati, samo RAM (malo teže) i SSD (lakše). Ali verujem da će se mali broj ljudi baviti time.
PC sličnih karakteristika se teško može naći za manje od 700€ danas, u 5x većoj kanti. Verovatno će i Valve morati da podigne cene, iako su sigurno rezervisali određenu količinu memorije za prvu seriju. Ali nema smisla da sad puste po jednoj ceni, pa za par meseci povećaju.
Ne mislim da je Steam Machine planiran kao konkurencija konzolama, kao što ni Deck nije Switch-u. Niti treba i može da zameni gaming PC. Ali imaće svoje kupce, ne verujem da se Valve zeznuo sad.
PC sličnih karakteristika se teško može naći za manje od 700€ danas, u 5x većoj kanti. Verovatno će i Valve morati da podigne cene, iako su sigurno rezervisali određenu količinu memorije za prvu seriju. Ali nema smisla da sad puste po jednoj ceni, pa za par meseci povećaju.
Alergični su ljudi postali na Microsoft. Series S je zapanjujuće dobra sprava
Genijalni Microsoft tako izmišlja nazive da svaki put kad vidim komentar za njihove konzole, moram na vikipediju da pogledam šta je šta, koja generacija i koji hardver je u pitanju.Ja sam imao i XBox Series S i Series X. I vratio sam se sad na Series S. Jednostavno predivna mašina. Po meni najbolja konzola koju sam ikad imao ako izuzmem Sega Dreamcast.
Ne mislim da je Steam Machine planiran kao konkurencija konzolama, kao što ni Deck nije Switch-u. Niti treba i može da zameni gaming PC. Ali imaće svoje kupce, ne verujem da se Valve zeznuo sad.