Envoy
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.06.2020
- Poena
- 235
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen R5 5600 & Arctic Freezer A35 ARGB
- Matična ploča
- ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI
- RAM
- 32 GB Patriot Viper 3000 MHz
- GPU
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 Trinity OC
- Storage
- 2TB Kingston KC3000 + Apacer 1TB AS2280P4U PRO
- PSU
- SeaSonic G12 750W Gold
- Kućište
- ASUS PRIME AP201 White
- Monitor
- GIGABYTE G27Q
- Miš & tastatura
- HyperX Pulsefire Dart & HyperX Alloy Origins Core
- Mobilni telefon
- iPhone 13 128GB
- Pristup internetu
- Optički internet
Imam 40 godina, igram se preko 30, poslednjih 10 sve što mogu igram preko gejmpeda. PC je povezan na televizor, igram iz kauča. Jedino je cimanje što se i dalje čeka minut, dva da uđem u igru ali tako je i na Plejstejšnu, apsolutno nijednu realnu prednost nema PS5 u odnosu na Windows 11 PC + Steam u tom smislu. Zapravo ima mana plejstejšn, jer je interfejs od PS5 grozan, pišti kada se pali, ispušta neke čudne muzike i introe, sve je vrlo bezveze rešeno što se tiče user experience na PS5 u odnosu na bilo koji PC. Gamepad od PS5 ima haptic i tu prednosti prestaju, u svemu ostalom bolji bilo koji GameSir noviji gamepad od 40 evra. PC jeste nešto gabaritniji ali i neuporedivo tiši, a opet performantniji, kučište je od metala a ne od kinder jaje sjajne crno bele plastike i nije smešnog oblika ko PS5 koji je realno vrlo ružan uređaj. Jeste PC skuplji ali sa razlogom je tako.
I na Windowsu kada odeš u sleep, kada ga upališ ponovo si u igri... pišete neke stvari koje su važile pre 20 godina, to odavno više nije tako.
Edit: Meni nije problem to jedno dugme, meni je problem loading i introi od minut ili dva, problem su mi tutorijali, apsolutno nemam više strpljenja da to više čekam i trpim. To mi ne rešava konzola jer to sve postoji i tamo. Nekad bukvalno imam 5 minuta za gejming i kada mi bilo šta uzme 3 od 5 minuta smorim se.
I na Windowsu kada odeš u sleep, kada ga upališ ponovo si u igri... pišete neke stvari koje su važile pre 20 godina, to odavno više nije tako.
Edit: Meni nije problem to jedno dugme, meni je problem loading i introi od minut ili dva, problem su mi tutorijali, apsolutno nemam više strpljenja da to više čekam i trpim. To mi ne rešava konzola jer to sve postoji i tamo. Nekad bukvalno imam 5 minuta za gejming i kada mi bilo šta uzme 3 od 5 minuta smorim se.
Poslednja izmena: