To je dinarska kartica, znaci uplatim dinare na nju i onda preko steam-a kupujem. A kako da mi karticu registruje steam? Ovo sto mi pricas za menjanje kursa, to je samk za preorder? Recimo hocu da kupim igricu uplatin tacno na karticu i to je to?
najbolje da vidis sa njima da li mozes da placas na internetu sa tom visa electron... nebitno je dal je dinarska ili devizna kartica... ako je dinarska, poenta je samo da imas dovoljno u dinarima kad se suma u npr. evrima pomnozi sa kursom te banke, naravno uvek gledaj veci kurs...
preko steam-a je prilicno jednostavno registrovati karticu, tako da to ne bi trebalo da ti predstavlja problem...
druga opcija ti je da otvoris paypal nalog i tu karticu povezes na njega, a onda svoj steam nalog povezes sa tim paypal-om...
Izvinjavam se ako ima neka posebna tema negde drugde, ali interesuju me iskustva sa Intesinim platnim karticama, treba da mi stigne kartica vezana za devizni racun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari