ikoalosaurus
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.05.2009
- Poena
- 495
Prodajem Steam Deck Oled od 512gb, kupljen 29.septembra od pouzdanog prodavca sa KP. Kupio sam konzolicu da se igram dok sam na putu, konzola je radila 20-30 sati ukupno, i kao i stotine prethodnih uredjaja prodatih na Benchu, i ovo je jos jedna od mojih impusivnih kupovina, gde mi uredjaj apsolutno ni za šta ne treba, ali eto moram da probam : )
Originalna kutija, punjač (neotpakovan) i konzola mint bez ijedne jedine tačke, ogrebotine, mrlje ili bilo čega sličnog.
Konzola je plaćena 680evra pre 37 dana (u prilogu i slika sa KP sa datumom i imenom KP prodavca koji mi je doneo konzolu na kuću nakon telefonskog poziva), svoje igranje na putu vrednujem 200e, tako da je cena 480e i fiksno je
Originalna kutija, punjač (neotpakovan) i konzola mint bez ijedne jedine tačke, ogrebotine, mrlje ili bilo čega sličnog.
Konzola je plaćena 680evra pre 37 dana (u prilogu i slika sa KP sa datumom i imenom KP prodavca koji mi je doneo konzolu na kuću nakon telefonskog poziva), svoje igranje na putu vrednujem 200e, tako da je cena 480e i fiksno je