Šta je novo?

Statsme + [POD]Bot

djordje

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
07.10.2002
Poena
309
Ima li nacina da se u isto vreme ukljuce i Botovi i Statsme?

Bolje se batali toga... I ja sam pokusavao sve nacine... vuko se po forumima ali dzabe... Metamod je jos uvek veoma bugovit...

Moze. Nemam sada vremena da se udubljujem u tematiku, ali imam po igraonicama 3 servera koji rade upravo tako. Koristio sam MEAN mod za kontrolu botova, modifikovani dll za POD botove koji dozvoljava izvrsavanje serverskih komandi i metamod 1.4.1, mada radi i sa prethodnim verzijama. StatsMe je 2.6.4.
Imas u okviru dokumentacije za MEAN mod detaljno uputstvo za pokretanje POD botova preko Metamod-a.

Moze, ovako bi trebalo da radi. Namesti sve kao sto ti pise u StatsMe readme.txt (ili kako se vec zove) fajl, a onda edituj shortcut za startovanje CS-a. Otprilike ovako treba da stoji:

D:\Games\Half-Life\hl.exe -console -game cstrike +localinfo mm_gamedll podbot/podbot.dll

Ovako ces omoguciti i da botovi budu prisutni u igri i da ti radi statsme sa njima. Pozdrav. Srecno.

vala na pomoci, radi sve OK samo imam jedan mali problem: ne mogu botovi da budu u istoj ekipi sa ljudima. Kako to da resim? 😕

To se podesava u server.cfg fajlu komandama za MEAN bot mod. Konkretno za tvoj problem sluzi komanda m_enforcebotteam koja treba da bude na 'off'. Procitaj uputstvo za ostale komande, sve ce ti se kasti samo.

Mislim da sam procitao da neke komande ne rade sa podbotom 2.5 ali rade sa 2.0 i nekim "hakovanim" bodbotom 2.5

Ima li ko link za DL tog "hakovanog"?
type;

IMPORTANT: POD 2.5 does *not* support server side commands, you
have to use version 2.0 or the "hacked" version of 2.5 which may
be obtained from the internet - check the POD bot forums for
download sites.

Ne radi ni ovaj dll kako treba. Ovo je deo texta iz install.txt. probacu da skinem podbot 2.0 pa cu videti da li je problem u botu ili u meni:hair: 😕

Nazad
Vrh Dno