Šta je novo?

Stativi u Beogradu

Jeste da dizem thread iz mrtvih, ali evo pitanje: ima li gdje kod nas da se nabavi ovaj UltraPod II (napolju mu je cijena oko 15-20$)?

Prilozi

• ultrapod.jpg
    ultrapod.jpg
    13.3 KB · Pregleda: 80
Steta, a bas zanimljivo izgleda, narocito ono kacenje oko bandere :D

ja sam uzeo onaj Hama od 1.5m, za nekih 1480 ja mislim, tamo na slaviji u onoj foto radnjici!

Je li to model Hama Star 61? Kakvi su utisci?

Prilozi

• Hama Star 61.jpg
    Hama Star 61.jpg
    7.5 KB · Pregleda: 77
Hama pravi odlicne stative koji odlicno rade i dobro izgledaju sve dok se na njih ne prisrafi aparat...

Jel to znaci da nisu ni za Q, ili? :d

U prizemlju novog Merkatora na NBG:

Hama Star61 1560 din (visina 165cm)
Hama Star62 1960 din (visina 175cm)

Nosivost 3,3 kg.

Zive vage?

Ajd javi kad nasrafis opremu tesku 2kg... koliko te je izasao servis aparata i objektiva.

Poslednja izmena:
Ima li negde u gradu da se kupe Manfrotto stativi. Trebaju mi neki jaci (da drze teret od ~3kg), i da imaju sto vise teziste (tj. da se nogice spajaju na sto vecoj visini). Potrebno mi ja da opremu za snimanje (kamere) drzim na visini od 2-3m.

Ako neko nesto zna zamolio bih da mi posalje poruku na PM.

Poslednja izmena:
Je li to model Hama Star 61? Kakvi su utisci?

Pa ja na njega srafim Fuji S6500fd, koji nije tezak pa meni sluzi sasvim ok! Do sada je nazalost probavan samo u kucnim uslovima, jer nisam imao vremena da se posvetim mom hobiju i napolje poslednjih nedelja!

Ali po meni stvarno ok stativ za pocetak!

Ali samo oni koji se cenom jako priblizavaju Manfotto modelima, jeftini su jadni... Imam U5500 i nije bas sjajan...

Koji stativ uzeti, a da je kvalitetan i da se nece s******* posle 2 meseca ? Sada imam Canon A80, ali bih kasnije uzeo DSLR. I da nije preskup, naravno :)

Nazad
Vrh Dno