Šta je novo?

Staticne Web Prezentacije - Sta koristiti?

• Začetnik teme Začetnik teme Tom
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Tom

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2002
Poena
619
Jedno vreme sam se i jamalko zanimao sa Web prezentacijama - tako da mi to u sustini nije mnogo strano...
Ali me zanima koje programe, i koje tehnike koristite za pravljenje staticnih Web prezentacija? Koje su najlakse, a koje najdelotvornije kombinacije
poz za web-ashe :wave:

Navikao sam da u izradi web strana koristim Dreamweaver, ali ga skoro uopšte ne koristim za vizuelno postavljanje elemenata, već zbog navike i zbog code completition-a za CSS fajlove i HTML.
Možda će tebi biti jednostavniji FrontPage, jer je Dreamweaver nekada bio sinonim za jednostavnost pri izradi sajtova, a sada je narastao u najmoćniji alat za izradu web stranica, pa se malkice i zakomplikovao (mada pošto ga koristim od verzije 1.0 meni je sve logično 😀 ).

Preporuka je znači Dreamweaver, koristi CSS gde god možeš, ali najverovatnije ćeš morati da radiš i sa tabelama, naročito ako prezentuješ neku veću količinu podataka. Za dizajn naravno koristi šta ti najviše odgovara, ja preferiram Adobe alate, ali ako već koristiš Dreamweaver, možda ne bi bilo loše da proučiš Fireworks (isto alat od Macromedia-e).

Poz, Nick.

Nazad
Vrh Dno