Šta je novo?

Static web hosting + dynadot

• Začetnik teme Začetnik teme drx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

drx

Čuven
Učlanjen(a)
07.10.2003
Poena
609
Pozdrav svima,
isčitao sam teme gde se pricalo o hostingu, i naravno da cu sve to odraditi napolju...

Domene (2) cu registrovati na dynadotu, e sad treba da nadjem hosta, i tu mi treba
neka preporuka.

Znaci dva sajta, sa staticnim sadrzajem želim da hostujem na jednom hostingu (btw:kako se to radi).

Treba mi ukupno max 50mb, bez php,mySqla.... i mesecno recimo 10g-20gb prometa.
Jedino tako nesto sto sam nasao ima dynadot hosting paket za 12$ godisnje sto mi odgovara (mada tamo kažu da ha jedan host paket odobravaju 1 domen 🙁 ).
E sad posto sam procitao savete da odvojim domen od hosta (kao sigurnije je) da li imate
neku preporuku za tako neki hosting?

I dali ima neko iskustva sa dynadot ili 1stEuro hostingom?

Hvala svima

Lunarpages.com - dobar host
imas opciju kad kupujes da cekiras Dedicated IP, al kosta 2,5$ mesecno - pa izvoli.
Ako ces da registrujes domene na drugom mestu - ok, al kod ovih dobijas besplatno uz hosting.
Parkiras domene preko cPAnela i naravno - ubacis lunarpages-ove nameservere tamo gde su domeni trenutno - znaci - u domain control panel-u, ili sta vec ima za kontrolu domena.
Nadam se da je ovo pomoglo 😉

Hmmm...
Hvala na odgovoru, ali koliko vidim najmanji paket im je preko 6$ mesecno

kako mislis da je dobar, mislim imas licnog iskustva jer tamo hostujes, ili su čuo/načuo?
Btw, nikako da nadjem neki review o 1stEuro hostingu (kao i o dynadot-u), pa mi recite
kako bih mogao da dodjem do informacija (realnih 🙂 ) o njima...

hvala
poz

Sto se tice Dynadot hostinga imao sam prilike da ga isprobam, ali relativno kratko 3 meseca njihov starter paket negde od maja do avgusta ove godine i mogu da kaze da je sadrzaj bio online 99.99%, BW je stvarno toliko koliko i pise kada sam jedan mesec tj. 25.tog dana u tom obracunsom mesecu premasio BW za taj mesec posto sam relativno veliki registrant domena kod njih omogucili su mi besplatan BW do kraja meseca medjutim kako su rasle potrebe (DS+BW) za taj sajt koji je kod njih hostovan morao sam da potrazim bolje resenje i pronasao sam ga na domacem SezamproHostingu (bivsi eHost) koji za sada radi relativno ok medjutim bolji izbor od SezamproHostinga sada bi bio DreamWebHost.

Sto se tice registracija i kontrole domena Dynadot zavluzuje ocenu 10+, njima nije primarna delatnost hosting zato i postoje samo tri paketa dostupna javnosti.

Samo mislim da ces tesko naci odnos DS i BW koji tebi odgovara, jer nisam naisao da neko nudi 50 Mb DS + 15 Gb BW.

Uuuu hvala ti Geom! To je odgovor!

Ja trazim po netu neku varijantu poput dynadotu, znaci static web hosting ali nesto bez uspeha. Najviše sto zameram dynadotu jer ne možes više domena staviti na jedan hosting paket 🙁

Jel zna neko neki static web host (no php/mySql)...mislim...čisto zbog cene, ai ne treba mi 101%

tnx

Evo čisto da imate feedback,

dynadot je extra kako sam i čuo!
Trebalo mi je sveukupno 3minuta sa sve plaćanjem (MB) da dodjem do domena!

Evo i od mene jedna pohvala za Dynadot, a kao host koristim uniwebhosting.com i vrlo sam zadovoljan.

I ja uzimam domene preko dynadota i stvarno nemam zamerke. Posebno sam odushevljen prepay mogucnoshcu jer je to ono shto meni treba!

bas to 🙂 i - nisi jedini kome to treba 😀
ne hvalim ih jer imam koristi od toga
hvalim ih jer su stvarno ok, cak je i podrska cool
ovo je sto se domena tice -neznam za hosting

Nazad
Vrh Dno