Šta je novo?

StarWars:Republic Commando

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Totalno iznenadjenje!Posle BIA i ColdFear sam pretabao i njega i stvarno preporucujem svima koji gotive SW serijal i pucacine...zaista cool vidza koja ima i cool radnju, sta vi ostali mislite?C ya 19-tog na premijeri :d

Vec je bilo o tome. Krsh.

ja samo probao demo, igra izgleda zanimljivo a grafika je odlichna. Ja sam mislio daje premijera 18. ili mozda gresim ;)

Rekoh lepo krsh :)
@rushko
Grafika odlicna ? :trust:

meni se igra bas jako dopala... jedino sam je i ja prebrzo presao..

Naravno da su je svi previse brzo presli jer je ultra kratka...
Iako je filipenko trekijevac, slazem se sa njim. Grafika stvarno nije nista memorabilno...
Ali zato muzika jeste...

Nemam ja problem sa tim star wars-star trek kad su igre u pitanju. Kad god izadje zaista dobra Star wars igra ja je sa zadovoljstvom odigram, kad izadje losa Star Trek igra ja je sa zadovoljstvom popljujem...
Grafika je najgora mutljavina i simbioza bezlicnih tekstura, nepostojecih efekata i katastrofalno malog broja poligona. Jedino su sami vojnici pristojno odradjeni, ali kad im se priblizis na manje od 2-3 metra...

Ma, igru treba igrati samo ako ste fan SW, svi ostali mogu naci daleko zanimljivije naslove da utope vreme.
Grafika jeste losa, kao sto rekoh, ali kao sto opet rekoh muzika je odlican 5
Cak i ja kao fan sam popljuvao igru, iako sam je progutao do (vrlo brzog) kraja.

Markosmi je napisao(la):
Ma, igru treba igrati samo ako ste fan SW, svi ostali mogu naci daleko zanimljivije naslove da utope vreme.
Grafika jeste losa, kao sto rekoh, ali kao sto opet rekoh muzika je odlican 5
Cak i ja kao fan sam popljuvao igru, iako sam je progutao do (vrlo brzog) kraja.

Ne mora da znaci da ce je igrati samo fanovi SW. Ja kao neko ko prezire SW serijal i sve svemirske mumbo-jumbo gluposti, sam odigrao ovu igru do kraja i svidela mi se.

Poslednja izmena:
Ja licno bi je svrstao u FarCry ergelu i igre takvog kvaliteta, samo da je bila duza - recimo 4x duza.

Ja bih je svrstao u Mortyr2 ergelu :d

Papss je napisao(la):
Uuuuuuuuu, al' ga ti pretera.... :D

Stvarno ga je preterao! Nije rame uz rame sa FC-om, ali debelo sije Microsoftovo cedo - HALO.

Kad vam kazem, posle pola sata igranja bio sam u onom komandos-kom tripu, znate ono "Alright on my command... Ready spread...."

Poslednja izmena:
Pa, nemam pojma, meni su i Halo i FC daleko dinamicniji od Republica

ajde sad...ne mogu se porediti uopste...to su kompletne igre,od pocetka do kraja a sw commando je samo uvod u film koji je nadam se bolji od prethodna dva, a vidza uopste ne pretenduje da bude vise od zabave za popodne, sto je po meni OK
Inace, stvarno treba pohvaliti koncept squad-a kakav je ovde: komandovanjem saborcima stvarno se stice osecaj novog tipa oruzja-neke vrste bugbaita iz hl2, ali sa puno vise inteligencije...jednostavno, igrivo i zanimljivo
A igra je dosla bez pompe i uz max respekt prema prethodnim sw igrama(ciji nisam ljubitelj)...
To mogu da opravdavam, a ne HL2 foru sa epohalnim i kvazilegendarnim najavama, ti se taman naprzis predjes do kraja a onda- :wall: :wall: :wall:

So true...

...a onda sa 3 kuglice unistis 2 helikoptera i onda opalis jos koju u teleporter i gotovo :d

Kuglice...?Mislis na energetski kompresovanu orbitalnu semineutronsku tamnu materiju...
Ona je vrlo efektivna protivu niskoletecih ciljeva

Ha ha ha ha ha!!!!! :D :D :D E ovo je genijalno!!! Morao sam, izvinite na spam-u ali ipak nekada mora da se oda pocast autoru post-a.......

Da, pa onda kupi strip da vidis sta se u stvari desilo... Mislim stvarno...
Ok, nego da se vratimo temi...
Nisam ni jednog trenutka uzimao u obzir poredjenje RC sa ovim visokobudzetnim pucacinama, jednostavno sam je primio kako jeste i sa tog stanovista komentarisao i ocenjivao. U sustini, trebalo je da naprave RC da bude malo dinamicnija, zivlja, brza (o trajanju igre necemo ni da pricamo)...
Sad mi pade nesto na pamet...
Moze da se povuce paralela sa Enter the Matrix...
U EtM cela radnja igre opisuje dogadjaje iz filma, koji nisu prikazani u igri, znaci to je dopuna filma...
A RC uvodi u pocetak filma, nesto kao prolog, da? I eto... Obe igre sluze da skrenu paznju na filmove, a ne da postoje same za sebe kao igre...

jeap...to je to, i po meni skroz je OK

jer je izašao nastavak ove igre, mene je odusevila

Le le, jos jedan thread iz formalina...

Elem, nastavak nije izaso niti ima ikakve naznake da ce ga biti...

Le le, jos jedan thread iz formalina...

Izvini, prešo kraj po 2 put, češljao po netu i nisam našao, pa reko da pitam :D
Mada po kraju igre bi se reklo da definitivno sledi nastavak. :wall: Sad igram
Star Wars: Knights of the Old Republic I. ,) čitso da ubijem dosadu, mada igrica je perfekcija :,,:

ma jok. Po kraju igre se zakljucuje da se nastavlja na film. A iskreno... Nije bila nesto razdusevljavajuca, iako sam SW fan.

Meni je Commando bio extra zanimljiva igra

Nazad
Vrh Dno