Šta je novo?

Startup problem.

Zoro67

Slavan
Učlanjen(a)
20.02.2005
Poena
309
Dok sam surfovao program WinPatrol mi je skrenuo paznju da nesto pokusava da mi se instalira u Startup. Odmah sam se diskonektovao i pogledao sta se to instaliralo. Prvi se instalirao c:\program files\istsvc\istsvc.exe koga sam uklonio pomocu Ad-aware 6.0 a drugi program je c:\meeeting.exe a ime mu je HF4Q. Ovaj program se ne da izbrisati nikako. Probao sam sa Windows Commander-om da ga izbrisem ali bez uspeha. Zatim sam upotrebio WinPatrol pa Registry Clean Expert, zatim Startup Control Panel i jv16 PowerTools, a on se ne da izbrisati. WinPatrol se oglasava na svakih pet minuta i pita : "Do you approve the addition of this program to your computer startup ? Press YES if this program is alowed. ". A ja stalno pritiskam "No". Kako da uklonim ovaj program ? I ranije sam imao slicnih problema ali sam uvek uspevao da ih nekako otklonim. Ovaj je bas zilav. Inace imam Windows 98SE.
Hvala !
P.S. Konektovao sam se ponovo i dok sam trazio forum na koji cu da postavim ovo pitanje, ponovo mi se instalirao IST Service. Ako ne znate da mi odgovorite mozda znate neki bolji forum na koji bih mogao da se pbratim. Hvala jos jednom.

Probaj da podignes sistem sa startup disketom i udjes u dos. Odes u c:\program files\istsvc i obrises istsvc.exe rucno iz dosa. Resetujes racunar pa vidi da li ce se opet pojavljivati.

Prvo ubi skota u memoriji preko task managera ili npr. process monitora, pa tek onda probaj da ga brises.

Ne znam zasto, ali tek iz drugoga puta Ad-aware 6.0 je eliminisao ovu napast. U svakom slucaju hvala na odgovoru.

Nazad
Vrh Dno