Šta je novo?

startovanje MP3 fajla sa htm(l) strane

Ha

Čuven
Učlanjen(a)
09.07.2000
Poena
619
elem, pravio bi neku vrstu autostarta za jedan CD i posto tu ima nekih prezentacija, muzike i sl. pomislio sam da bi autostart jednog "htm" fajla
bilo dobro rijesenje, samo sto mi treba pomoc da napravim pustanje muzike direktno sa htm strane ... npr. -- xy. ime pj. "dugmic play" --

Jos me interesuje koji programi sluze za pravljenje autostart fajlova ?

pozdrav!

posto niko da odgovori na moj thread :whip :) ...

moram ja ;P

elem, za autostart postoji vise nekih rijesenja od kojih su neka i besplatana, dok ona koja prave exe-fajlove i nisu ... postoji domaca verzija programa "Autorun maker" ali trazi registraciju da bi se mogao napraviti exe-fajl ... cekam jos neke sugestije u vezi pravljenja exe-a

Za pustanje mp3 fajlova iz IE-a, postoji program MP3fix kojim se odabere player(mada je meni uvijek pustao sa WMP- om, bez obzira koji sam izabrao sa tog spiska) i potom se potvrdi i to je to ... IE- potom moze direktno da pokrece mp3 ...

pozdrav!

Ha je napisao(la):
posto niko da odgovori na moj thread :whip :) ...

moram ja ;P

elem, za autostart postoji vise nekih rijesenja od kojih su neka i besplatana, dok ona koja prave exe-fajlove i nisu ... postoji domaca verzija programa "Autorun maker" ali trazi registraciju da bi se mogao napraviti exe-fajl ... cekam jos neke sugestije u vezi pravljenja exe-a

Za pustanje mp3 fajlova iz IE-a, postoji program MP3fix kojim se odabere player(mada je meni uvijek pustao sa WMP- om, bez obzira koji sam izabrao sa tog spiska) i potom se potvrdi i to je to ... IE- potom moze direktno da pokrece mp3 ...

pozdrav!

Nazad
Vrh Dno