Šta je novo?

Starting Caldera DR-DOS???

SinDragan

Slavan
Učlanjen(a)
19.10.2008
Poena
304
Instalirao sam Windows 7 bez problema i kada sam hteo da se vratim na XP problem. Ubacim disk i nema klasičnog butovanja sa instalacionog diska već na crnom ekranu kreće text Starting Caldera DR-DOS i u nastavku očitavanje sistema?!? BIOS je podešen da butuje sa CD-a a već sam sa istog diska sasvim normalno instalirao XP. :wall:

Instalirao sam Windows 7 bez problema i kada sam hteo da se vratim na XP problem. Ubacim disk i nema klasičnog butovanja sa instalacionog diska već na crnom ekranu kreće text Starting Caldera DR-DOS i u nastavku očitavanje sistema?!? BIOS je podešen da butuje sa CD-a a već sam sa istog diska sasvim normalno instalirao XP. :wall:

Da ti se nije zeznuo taj Win Xp disk?
Proveri jos jednom u biosu.
Mozda je proslo vreme za koje treba da stisnes " any key" ?

Ma jok...to je isti disk sa koga sam pre inst. Windows 7 već instalirao XP. Nema pri butovanju klasične plave pozadine i ostalog što prati instalaciju XP-a već samo crna pozadina i text Starting Caldera DR-DOS posle koga u sekundi počinje očitavanje sistema ili šta već...Boot je podešen prvo na CD pa Hard...Ploča P5Q3 Deluxe WiFi.

Probaj da formatiras hdd, tj. particiju na kojoj ti je instaliran win7 pre nego sto pokusas instalaciju xp-a.

Prilikom instalacije Win 7 nije mi tražio formatiranje već je instalirao na particiji C uz objašnjenje da neću moći da koristim XP ali da će on bidi vidljiv u particiji C. Tako je i bilo. Međutim, ja sam obrisao(delete) XP u particiji C i sad imam ovaj problem. Verovatno si u pravu ali Windows 7 počinje sve više da mi se sviđa, tako da ću da ga ispitujem još malo...😀

Nazad
Vrh Dno