ProblemMaker
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2003
- Poena
- 604
Hitno mi je potrebna start up disketa za Win 98
Ako znate neki link na netu molim Vas recite
Ako znate neki link na netu molim Vas recite
Pa mozda covek nema instaliran Win98 😀drapin je napisao(la):😕
Ako ti je dostupan net, onda ti je valjda dostupan i Windows...Sto je ne napravis sam ???
Ma i XP pravi tu istu disketu (samo kad bi se jos setio gde ono bese 🙁 ...), ME sigurno, verovatno i 2000...Crni je napisao(la):Pa mozda covek nema instaliran Win98 😀
drapin je napisao(la):Ma i XP pravi tu istu disketu (samo kad bi se jos setio gde ono bese 🙁 ...), ME sigurno, verovatno i 2000...
😀 Sta ces, zaboravilo se - koristim jednu te istu boot disketu vec mozda tri ili cak cetiri godine...Amon_Ra je napisao(la):Sramota drapine, sramota! 🙂
drapin je napisao(la):😀 Sta ces, zaboravilo se - koristim jednu te istu boot disketu vec mozda tri ili cak cetiri godine... [/QUOTE
MOra da je kvalitetna cim je toliko dugo koristish🙂
Amon_Ra je napisao(la):Desni klik na C, pa format, pa create an msdos startup disk 🙂
Sramota drapine, sramota! 🙂
mozda covek nema hard disk pa bootuje windows sa 1862 diskete 😀Batica je napisao(la):Pazi samo da ti nije sistem na C disku - ako jeste onda ces imati bas lep boot (HARD) disk😛
cheers
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari