Šta je novo?

staro za novo

d0minat0r

Čuven
Učlanjen(a)
28.05.2006
Poena
815
dali neko zna koje firme u BG i okolini rade zamenu staro za novo (konkretno me interesuje prelazak sa AGP na PCIex)
a ako neko to radi nekami se baci poruku
Hvala unapred

Radi PCBerza. Prodaj svoju kartu, odnesi pare u prodavnicu i kupi pciE. 🙂

U svakom slučaju poslušaj Čika Perin savet... Čak i kad neđeš firmu koja radi staro za novo, ceniće tvoje komponente i do 30% manje od tržišne vrednosti, a s druge strane je vrlo verovatno da će njihove cene biti i 20tak% skuplje od onih koje bi ti malom potragom našao. Još ako budeš transakciju obavio u PA(ovde mislim na tzv. pančevačke (kupo)prodavce hardvera), bićeš na još većem gubitku, znam... Kucaj oglas i čekaj.

pancevacki prodavci su mi se zgadili i svi su za ausvic tako da u pancevu to sigurno necu u pancevu da radim

dobio sam ovu ponudu:
ga k8ne
6200
i da dodam 15e

kako vam se cini

sad cu da sibnem oglas na PC berzu

Poslednja izmena:
To ti dodje cist gubitak novca i performansi.Najbolje da to prodas ovako na nekom oglasu,jer mozes najvise da izvuces.Veruj mi.vec sam se jednom opekao sa prodavcima u Valjevu.Dakle ako menjas svoju 6600 za 6200(a mozda je i 64 bit) na igraces se sa njom.pozzz

mislio sam samo da se premostim dok neskupim pare za neku bolju graficku to mi je bila ocnovna ideja ali videcu jos stacu da izmajmunisem

Ma šta bre *****te za Pančevce

Nazad
Vrh Dno