Oki
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2007
- Poena
- 410
Naime kod sestre u kompu imam ovu jako chudnu grafiku. Powercolor 9600 pro [gpu RV360] koji se chak u jednom od gazilion katalista koji sam instalirao mozhe deklarisati i kao radeon 1050. E sada moj glavni problem sa kartom je shto je nesnosno glasna. Da li ikako postoji nachin da se ona utisha pomocju bilo kog programa? Probao sam ati tool ali tu nishta nisam nashao za regulaciju obrtaja kulera. Priznajem jako sam neuk i nevesht shto se ovih stvari tiche tako da klokovanja i ostala budzenja su mi potpuno strana, kao i nameshtanje fan-a. Ako neko ima ikakva iskustva sa ovim starim agp-om voleo bih da mi otvori ochi.
Josh neshto evo cele mashine pa ujedno bih da pitam da li je ikako mogucje zakucati fps u CS 1.6 na 100. Kapiram da su ljudi koji su imali ovu kartu ili priblizhnu konfiguraciju iz vremena kada je ona izashla imaju neko iskustvo
cpu - pentium(R) 4 na 3ghz [default]
mobo - asus P4P800-x
gpu - Powercolor 9600 pro [gpu RV360]
ram - kingston 1gb ddr1
napajanje - microlab 400w [ znachi kinez ;]
eto..ako neko ima ideju za prvi deo pitanja ili za drugi bi bih mu jako zahvalan, chitao sam gomilu postova ali nikako da bash nadjem reshenje. Probao sam razne catalyst-e da instaliram i kod poslednjeg 8.8 mi se recimo deshava da kad pokrenem cs slika mi se apsolutno zabaguje tj bude neki gnaaar od crnobelih kockica i gluposti tako da je jedino reset reshenje, ovako na SP3 sve ostalo radi kako treba.
Hvala unapred.
Josh neshto evo cele mashine pa ujedno bih da pitam da li je ikako mogucje zakucati fps u CS 1.6 na 100. Kapiram da su ljudi koji su imali ovu kartu ili priblizhnu konfiguraciju iz vremena kada je ona izashla imaju neko iskustvo
cpu - pentium(R) 4 na 3ghz [default]
mobo - asus P4P800-x
gpu - Powercolor 9600 pro [gpu RV360]
ram - kingston 1gb ddr1
napajanje - microlab 400w [ znachi kinez ;]
eto..ako neko ima ideju za prvi deo pitanja ili za drugi bi bih mu jako zahvalan, chitao sam gomilu postova ali nikako da bash nadjem reshenje. Probao sam razne catalyst-e da instaliram i kod poslednjeg 8.8 mi se recimo deshava da kad pokrenem cs slika mi se apsolutno zabaguje tj bude neki gnaaar od crnobelih kockica i gluposti tako da je jedino reset reshenje, ovako na SP3 sve ostalo radi kako treba.
Hvala unapred.
Poslednja izmena: