Šta je novo?

Stariji flagship vs novi mid-range

borriello22

Cenjen
Učlanjen(a)
16.09.2013
Poena
170
Uzimam neki fon ~250€, G2 mi je verovatno prvi izbor, da li ga vredi uzimati sada, 2 godine nakon izlaska? I da li g3 vredi tih 50ak evra vise? Ili je bolje da uzmem neki ovogodisnji mid-range, tipa htc desire 820 ili samsung j5/7... Dakle, stariji flagship ili noviji mid range? Moze i neki drugi osim ovih sto sam napisao, otvoren sam za predloge, hvala unapred!

G2, S4 ili ako ti nije problem da se ispruzis jos malo, a volis vece telefone, imas note 3 dual sim n9002 za dosta dobru cenu na kupujemprodajem.

Mozda nađeš i Z2 polovan u očuvanom stanju do 250€, G2 isto dobar samo pazi da nema problem sa ekranom tj da nema fleke.

Zavisi sve od toga sta ti trazis u telefonu. G2 svakako moze da pruzi odlicne preformanse plus ima odlicnu bateriju. I dalje je to jak telefon gledajuci nove flegsipove, jedina mana je sto je softverska podrska (zvanicna) vec u padu, tako da ne mozes da ocekujes nova azuriranja sistema i slicno. Mislim da G3 nije vredan tih 50e visak jer za to mozes samo da kupis verziju od 2gb, koja je u sustini G2 samo u malo vecem pakovanju. Opet kazem, zavisi sta tebi treba, veliki telefon, brz i pouzdan telefon ili nesto sasvim trece. Tesko neko moze da te posavetuje ovako bez informacija o tvojim zahtevima.

Nazad
Vrh Dno