Šta je novo?

Stari Xp na novom kompu

DuleFman

Slavan
Učlanjen(a)
11.11.2007
Poena
319
Evo ovako ... mene zanima kako bih sa sadasnjeg komp prebacio win u novi komp .... pravljenjem "slike" i lepljenjem iste na novi hard ?

Ako je tako .... kako to da uradim ... sta da prebacim, negde sam cuo celu particiju ... ali moja sadasnja c particija je teska negde oko 2oGb dobro mozda 16Gb ... sta da radim ... ???

Vase misljenje ...

***, nisi rekao tacnu situaciju sta radis pa evo ti ovako:

var.1 - U slucaju da ne menjas platformu (AMD-Intel viceversa... za ATi- nVidia je samo tiny komplikacija, tj. smaranje):
var1.a) Po pravilima sluzbe 😀 ,M$ Windowsova alatka, (koju nisam koristio, ali sam pricao sa dva coveka koji jesu i kazu oke, no problems): start-...-system tools-Files and Settings Wizard (nov, particionisan hdd na staru masinu, MISLIM da mora tako, pa ga posle vracas na novu).
var1.2)ghostovanje/imaging (Norton Ghost/mada bih ti ja preporucio Acronis True Image 10, 11, svejedno😉

var.2 Menjas platformu:
Ghost/image uz par "sitnijih" twkova. Koje su tacno sam zaboravio, ali secam se da su, relativno aktuelne, teme od zadnjih, ***, 10-15 dana ovde, znaci manual search :d

BTW. Meni ce ovo really soon trebati; ako neko ima drugaciju sugestiju i ja sam voljan da je cujem/prihvatim :d

Ja sam probao sa Intel masine samo da ubacim hard u novu AMD masinu, onako, docekao me PES (plavi ekran smrti :d) => format inevitable (tad nisam znao za ovu gore pomenutu foru).
Nadam se da sam bio od pomoci, jer sam se, prilicno, nakucao 😀

tnx ... mada kad bolje razmislim instaliracu novi vin u novi komp ... ovde je bilo i virusa i svega ... a i nesto me zeza ... nego me interesovalo ... i ja sam razmisljao o ubacivanju novog harda u stari komp

Nazad
Vrh Dno