Šta je novo?

Stari animirani film

• Začetnik teme Začetnik teme RasaNS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

RasaNS

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2007
Poena
320
Da li se neko seca naziva filma ,animiranog od pre jedno 20 godina,u svemiru,tipa ghost in the shell,sa nekim devojkama u brodu kada naidju na neku zarazu u svemiru pa moraju da pobegnu sa broda na neku planetu,jako je star znam ali bih voleo da ga pogledam,a ne znam kako se zove....
PS.u njemu umire ona mala devojcica koja je humanoid,znate kada je drmne struja da otvori vrata da bi pomogla drugarima....imala je rozu kosu cinmi mi se,pre sto godina sam gledao taj crtani......
Imale su i robote koji su im pomagali,a na planeti je jedna devojka zatrudnela kada su se spustili i pobegli.....MIslim da je i kraj filma tuznjikav....
Cenim svaku pomoc....Ako se niko ne seti hvala u svakom slucaju....

Pokusacu da se setim, ja sam taj crtani gledao pre jeno 15 godina (ako mislimo na isti). Mislim da ih je bilo sedam i da su otprilike sve pomrle do kraja crtanog. Secam se i da se jedna od njih zvala Ruby i cini mi se da je kod nas bio preveden kao "Zastitnice svemira". Toliko od mene, ako iskopam naslov na engleskom postovacu.

Pozdrav

E, ako mene pitas, to je to.

Svaka cast, ja sam na to mislio, ali zbog domaceg prevoda ga nikada ne bih nasao.

Pozdrav

Da,to je to!!Upravo sto sam mislio!!Hvala puno drustvooo!!!!!

Genijalno, tada sam bio bash klinac, kako ga se samo seti?

Hvala na iskopini.

Inache posedujem spin-off ROBOTECH-a iz '84 ako se nevaram, secate se, baja zvani Mark na opakom crvenom motoru-transformesu, invazija iz svemira.

Jedva sam ga nasao, posle par godina traganja, jedan jedini torent, ceo gigabajt, sa spotom, grubom animacijom.

Evo linka:http://www.mininova.org/search/?search=robotech movie
Necje da se otvori u istom tabu, probajte u novom tabu, trebalo bi da radi.

Ko zeli mogu mu narezati i poslati.

Poslednja izmena:
Da,i ja sam ga gledao davno....Ne verujem da sam se setio tog filma....Mislim se danas sta mi ostalo da gledam jos sto nisam odgledao i setio se toga....

BTW nasao jedan torrent samo i to ne moze da se uravnotezi,tj ne verujem da cu skinuti film uopste🙂

Socom, imam ja kvalitetnijeg robotecha, si zainteresovan?

Ja imam prvu sezonu Robotecha (macross, kako li su ga sve nazivali). Drugu sam poceo, ali se razocarao, nema vise trasform-aviona 🙁

Socom, imam ja kvalitetnijeg robotecha, si zainteresovan?

Sho da ne?
Ja imam 6 epizoda na VHS-u, nikako da se nakanim da ih prebacim...
Zainteresovan, jashta.
Shalji na pm.

A sad ce da padne lock, jer ovo nije forum o crtacjima....

Nazad
Vrh Dno