Šta je novo?

stari 386

posto nemam zivaca, a i ne zelim vise da ga gledam, prodajem ga ponudite nesto, nemogu da stavim u oglase jer nemam dovoljno postova na forumu...i tako...

Ne znam zasto nikad ne ulazim na ovaj lepi, nostalgicni podforum...

Potkrale su se dve greske - jedna materijalna i jedna principijelna:

Materijalna greska
SVE 386-ice su bez FPU. A ova iz uvodnog posta, sasvim sigurno je DX (bolja, 32-bitna varijanta). SX nisu pravili na 40MHz. (Ili barem nisu dolazile kod nas)

Principijelna greska
Zasto bi se covek odlucivao hoce li Win 3.11 ili Win95? :D Udri oboje! :type:
DOS particija ionako moze da zauzima samo 2GB (1% pomenutog harda :)). Znaci obavezno DOS sa Win 3.11, Win95 i ja bih jos stavio neki danasnji Free Dos koji moze da vidi vece particije...
Samo zaboravio sam da li 95-ica ima limit... Cini mi se 8GB?

P.S. Ja bih potrazio neki tweakovani Win95, da bolje radi na 386 ;)

Na koju foru ce Win95 da radi na tome?

Meni se gushio i sa 16Mb Rama , na daleko snaznijem procesoru.

-Da li pod FreeDOS-om mogu da rade sve MS - Dos aplikacije?
Ako mogu, zasto ne staviti samo to?

posto nemam zivaca, a i ne zelim vise da ga gledam, prodajem ga ponudite nesto, nemogu da stavim u oglase jer nemam dovoljno postova na forumu...i tako...

A sta mislis koliko vredi 386 danas? Ne vredi ni litar soka. Cela tema je bila posvecena tebi da bi se upravo mlatio sa njim.

sve do nivoa p2 spada u domen poklona, jer ako neko ima volje i ljubavi da se bavi starijim kompjuterima zaslužuje da mu se pokloni komp.

znam da je bio posvecen meni, hvala, ali nista od ovoga nisam uspeo, tako da izgleda da cu da bacim ovo u djubre, ili ga vratim na potkrovlje u neku kutiju, mada ce pre biti ovo prvo...jednostavno stao sam jer nemam napajanje za floppy, pa je sve palo u vodu...

Vrh Dno