Šta je novo?

.::StarCraft::.

blenta

Čuven
Učlanjen(a)
29.10.2003
Poena
619
Ima li nastavaka :?: :?:
Sta se desava sa ovim projektom ?
Secam se da se pricalo da ce II izaci 2003, sta bi ...

blenta je napisao(la):
Ima li nastavaka :?: :?:
Sta se desava sa ovim projektom ?
Secam se da se pricalo da ce II izaci 2003, sta bi ...
Ma ono standardno :(
Odlaganje, odlaganje i opet odlaganje ctp;
Sve je to ( kompletna industrija igara) otislo u PM!
:wave;

Sudeci po ranijim iskustvima sigurno ce izaci ali ne pre sredine 2005.godine! :cuss:

Jest da Blizzard radi sporo, ali ne omasuju.
Cak mi se svidjaju i njihove igre za konzole, posebno R'n'R Racing na Mega Drive-u.
Poz

Tesko da ce i do 2005!
Ali kad zavrse, KUKU! Ipak Blizzard je Blizzard

sada zavrshavaju onu starcraft pucachinu za konzole jel?

A onaj sc Ghost
neigleda lose gledao sam negde neki trailer :mrgreen:
podsetilo me na splinter cell samo futuristicno i malo vise rokanja :crash:

Pa da li vi mislite da je Blizzard uopste poceo da pravi Starcraft II :eye:

a onaj intro na kraju wc3 :mrgreen:

To nije intro nego outro :d

Ma ono je bila *******cija. Cisto da ljude malko baci u zbun.

Ne verujem da ce od SC2 da naprave "ogranicenog" u pogledu broja jedinica kao Wc3, niti ce heroji biti sa raznoraznim rpg sposobnostima, makar ne izrazitim rpg-ovskim kao u Wc3 (zamislite Pretora Artanisa sa Chain Lighting-om :p), prvenstveno zbog vremena odrzavanja (daleka buducnost) kao i tradicije masovnih okrsaja (plafon broja jedinica je bio 200)

:( znaci od SC II u bliskoj buducnosti nista...
Ne razumem koji je q Blizzardu, kao da se spremaju za pot na Mars a ne za pravljenje igre, pa kada ga izbace 60% kupaca nece ni znati sta je SC, ako ga izbace (ALO ljudi kontinuitet)...

Sta predlazete kao zamenu za SC u ovim zimskim danima (nisam u Games vodama-ne znam sat ima novo,a dobro)?

Poz!

blenta je napisao(la):
:( znaci od SC II u bliskoj buducnosti nista...
Ne razumem koji je q Blizzardu, kao da se spremaju za pot na Mars a ne za pravljenje igre, pa kada ga izbace 60% kupaca nece ni znati sta je SC, ako ga izbace (ALO ljudi kontinuitet)...

Sta predlazete kao zamenu za SC u ovim zimskim danima (nisam u Games vodama-ne znam sat ima novo,a dobro)?

Poz!

upravo suprotno. da su izbacili prvi starcraft posle godinu dana pravljenja, bio bi obichno sra*e (poseti http://www.supremestarcraft.com/mu/alpha.php i uveri se sam)...

xvoodoo je napisao(la):
...

upravo suprotno. da su izbacili prvi starcraft posle godinu dana pravljenja, bio bi obichno sra*e (poseti http://www.supremestarcraft.com/mu/alpha.php i uveri se sam)...
Suprotno cemu, ja nisam pominjao SC1 :confused: :D ...
Ako za 8 ili vise godina ne mogu da sastave top igru (bar u tehnickom smislu, da dusu zanemarimo) onda neka menjaju posao (pre ce biti da oni-blizzard-nista ne rade po pitanju SC-a, ua :cuss: )...

Poz!

pazi, chetiri godine su radili animacije za Warcraft 3...
boli ih bre qrac, 8 godina raduckaju po malo, a onda zgrnu miliJone... :mrgreen:

Vrh Dno