Šta je novo?

StarCraft u window modu

sirNemanjapro

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
29.11.2006
Poena
440
Igra mi se SC, ali posto imam 22" malo mi je previse wide :D slika.

Standardne metode Alt+Enter, -w, -window ne rade. A za one mladje, igrica nema podesavanje rezolucije. :)
Imam potencijalno resenje da napravim virtuelnu masinu u VMware-u pa da igram... ali dajte ljudi mora da moze drugacije.

ne moze
starcraft ne radi na rezolucijama vecim od 800x600
mozes naci manji monitor, pa tako igrati :)

Moze.
Ako te ne mrzi da guglas verovatno ces naci, a ako te mrzi sacekaj da stignem kuci veceras pa cu ti okaciti negde.

p.s. ja takodje imam 22'' i igram sc svakodnevno sasvim normalno u full screen-u nerastegljeno, sa dve crne strafte sa strane. E sad, ne znam koju kombinaciju monitora i graficke imas ali pretpostavljam da bi uz malo cackanja po drajverima/settingsima trebalo da mozes da dobijes isti rezultat kao i ja.

edit : ovo drugo ti je bolja varijanta jer ce ti 640x480 windowed biti premalo na 1680x1050 22''.

Poslednja izmena:
Evo ga

I found a program written by Skywing that can run Starcraft(any version), Diablo I, Warcraft II,Civilization III, and any other Direct X 7 (or below) programs in a small screen window.

Just unzip this file to any folder.
Run DxWnd.exe and by default your starcraft program should be listed. Path it to your starcraft.exe (or loader).

You will need Visual C++ 7 runtimes files.
Just unzip them and place them in c:/windows/system32

The game will run slow if you are on an older machine, but for the most part it works very well for watching replays and chatting. The only bugs that I found (for starcraft) is that text will overlap each other, and sometimes the coloring will be ruined which can easily be fixed by running your mouse over the area.

note: this program will work on windows XP home/pro, 2000, NT4.0
It WILL NOT work on windows 95, 98, or ME

http://rapidshare.com/files/158452033/DxWnd.zip.html

U pitanju je zaista DxWnd, petarboj je vec dao link na njega sa tom razlikom sto je na njegovom linku dosta novija verzija, za koju pretpostavljam da radi, al za svaki slucaj evo ti na rapid ova moja budjava verzija posto za nju znam sigurno da radi jer sam je uspesno koristio.
Jos jednom, for the record, bice ti neigrivo sitno, tj ako planiras iole ozbiljnije igranje neces uspevati nista da nabodes. U svakom slucaju hf & gl.

Verujem da ce ti u windowed modu biti premali, jer je i meni jako malo na mom 17"wide...
Ja samo ukljucim nVidia scailing whit fixed aspect ratio i tako igram :)

Evo ti program namenjen za starcraft. Ima par dodatnih fora medju kojima je i windowed mode. Samo nisam siguran da li ce ti raditi ako nemas najnoviji patch starcrafta.
http://www.bghers.com/starcraft-utilities/new-chaos-launcher-t142.html

Poslednja izmena:
ja se vec godinama igram u full screenu.... nisam ni primetio da je nesto deformisano...

Deformaciju vidim tek kad odem kod brata na comp, a on ima 19" crt... koji nije widescreen..

Nekako sam navikao na moj 22" :D

Nazad
Vrh Dno