Šta je novo?

Starcraft-no cd crack

• Začetnik teme Guest
  • Datum pokretanja
G

Guest

Guest
Jel ima neko starcraf no-cd crack, trazim ga po netu a ne mogu da ga nadjem.
Ukucao sam serijski broj, ali mi trazi i CD.
Eh sada, ja sam imao jedan starcraft koji je laufao ko lud samo sa serijalom, ali ovaj nece!
Thnx
P.S. Nije broodWar, obican StarCraft

Nasao, ali ne mogu da se povezem na battleNet !?!

Eny way mozda nisi to bio ti ;) ...SC:BW nemoze da se igra na b netu ako nemas original igru uz koju stize original cd key i naravno najnoviju 1.09b verziju...:)

S***nje, ali imao sam pre jedno dve do tri godine CD koji sam dao drugu, sa kojim sam igrao na netu, bez ikakvih problema!
Thnx
P.S. Sta to mozda nisam bio ja?

S***nje, ali imao sam pre jedno dve do tri godine CD koji sam dao drugu, sa kojim sam igrao na netu, bez ikakvih problema!
Thnx
P.S. Sta to mozda nisam bio ja?

Neko je smarao na chatu u vezi toga mozda nisi ti....Mozes da igras SC na netu ali ne na battle netu to je posebno i mozes samo sa original cd keyem!!!!

Ne nisam ja smarao, a bas stavio na search i nisam nista nasao!
No, meni nije uopste bitno da to bude battlenet, zapravo ja samo hocu da se povezem sa bratom, ali sam mislio da samo moze preko battle neta. Pa ako moze ukratko gde mogu da se povezem?

Pa ako ti je brat iz istog grada samo skini najnoviju veriziju i povezi se modemski a ako nije skini najnoviji patch skini FSGS 3.0 ,upises server starcraft.yubc.net a kanal brood war spb-1 tu su nasi i to je to :)

Hvala,
cool, sve sam uradio, skinuo najnoviji pacth, FSGS 3, ali kada upisem server on mi startuje igricu, i sve ostalo je normalno, tj. ukljuci se igrica kao da sam je pokrenuo preko normalnog .exe fajla, i kada odem odem na multiplejer, da mi battle net kao opciju i nista vise (od internet konekcija).
`ebga :(

Ovako kad skines FSGS pokreni ga imaces negde da upises starcraft.yubc.net i onda pokmrenes igru ides na multyplayer i pisace u jednom delu starcraft.yubc.net i samo kliknes tu dva puta kreiras accaunt i u igri si aj reci gde si skinuo FSGS 3.0 da i ja skinem pa da ti precizno kazem...

Pa pronasao sam stranicu starcraft YUbcNet, http://starcraft.yubc.net/
Tamo ima dva FSGSa, FSGS connect i FSGS connect 3, probao sam oba i nece, kada stavim bilo koji server ukljucujuci i YUBC i odem na multiplejer, da mi ono sto mu je po defaltu, tj. Asia, Europa..i GamePds.
Inace sam igricu skinuo od brata koji ima original i nasao NO-CD krak (Gcg_star.exe), mali dos fajl koji mu prepravi nesto!
Hvala! :wave;

Ovako ako nece FSGS onda skini IP PIcker ako nenadjes skini topaz chat i idi na nas kanal poslace ti ljudi odatle.

Ne vredi,
Nasao sam IpPicker, i vidm da mi daje servere, i opet ni na jedan nece da me spoji (ukljucujuci i Drenik). Probao sam vise puta nocu i danju, jok-ja! FX
Hvala na trudu, nesto ni je po PSu!

Nazad
Vrh Dno