Šta je novo?

Starcraft na battlenet-u!

Pahuljica

Slavan
Učlanjen(a)
16.05.2005
Poena
301
Jel' igra jos uvek neko na battlenet-u Starcraft!?!

Malo mi je dosadno da sam bijem ove Spance :d

Ajde ako neko hoce da igramo zajedno uvece nek mi pise na private ili nek ostavi ovde post da se dogovorimo!!!

Sta je bilo, Starcraft gurui, jel' moguce da niko vise ne igra SC?

Pregazilo ga vreme, vidim ja...

Ako, ako samo vi igrajte smrdljivi WarCraft, a legenda neka trune :)

Salim se...ja bih prvi, ali mi ne radi preko kablovske!!! Ne znam zasto, jel moze neka pomoc...

Nisi u pravi u dalje dosta ljudi igra StarCraft. Znam nekoliko prijatelja koji su i dalje nalozeni.

Igrao bih ja, ali kad vidim kako burazera peru, ja izgubim volju, jer je on koga svi peru doktor za mene, što znači...

ZeeGerman je napisao(la):
Igrao bih ja, ali kad vidim kako burazera peru, ja izgubim volju, jer je on koga svi peru doktor za mene, što znači...

Ma ne igram ni ja nesto specijalno... Ima taktika po kojoj se igra i ako je se pridrzavas brzo se udje u "zon...
BAR TEBE RAZUMEM ZA RAZLIKU OD OSTALIH :D

IMAM PAR REPLAY-A IZ KOJIH MOZE DOSTA DA SE NAUCI...
ako oces pisi pa da ti posaljem na mail...

pliz :Klanjanje

ja odigram povremeno na battlenet-u, ocemo da odigramo ? :)

Pa hajde da ugovorimo termin - vreme. Ja predlažem vikend - petak ili subota uveče.

Sto se mene tice moze i petak i subota od 22h pa na dalje
Ja sam na Europe kanal Brood War 1
Jos samo da vi kazete kad vam odgovara pa da peglamo :-devil-:

Ehh ja sam igrao pre na bnetu star ali *** nisam dovoljno dobar i pregazise me.

Srecici

Koji ste vi srecnici.Vi zakazujete igranje preko servera a je mogu ni da nateram igru da radi pod XP om. Uzalud mi sva ona uputstva sa sajta nesto mom racunaru falii!!!!!!. Zelim vam srecan mec!!
:bottle: :wall: :banana: :bottle: :wall: :banana:

Koliko kosta starcraft original ja videh u platou za 600 dinara ali je omot na srpskom!

jeli Koliko kosta starcraft original ja videh u platou za 600 dinara ali je omot na srpskom!

Koji ste vi srecnici.Vi zakazujete igranje preko servera a je mogu ni da nateram igru da radi pod XP om. Uzalud mi sva ona uputstva sa sajta nesto mom racunaru falii!!!!!!. Zelim vam srecan mec!!

Ne radi ti StarCraft na XP-u?

Vrh Dno