Šta je novo?

Starcraft MP

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Da li je moguce u MP igrati 3 na 3 ali da su sa jedne strane 1 kompjuterski vodjen i 2 igraca a sa druge 3 kompa? Pokusavao sam da namestim preko Team Game ali ako prebacim mene i jos jednog igraca u isti tim, ostala polja su oznacena kao Open i posle startovanja svako od nas moze da vodi po 2 rase sto je smor.

Ima li resenja za ovo?

Jel si probao north vs south? Jedna od kombinacija mora da radi, baš skoro sam igrao sa drugarom sličnu kombinaciju.

Mislim da nemoze...

Timove mogu ciniti samo ljudi ili kompovi...

Sorry:wave:

Poslednja izmena:
Moze, samo nemoj kreirati igru iz single playera, vec iz multiplayera, npr. UDP conection, ne znam kako igrate, na netu moze bez problema na blizardovim serverima. Znaci samo udji iz multiplayera i kreiraj igru 4v4 i onda stavljaj kako hocesh.

E pa igram u LAN-u a ne na Blizzardovom serveru...to je problem.
I kao sto rekoh - ako stavim 4x4, nas dvojica smo u jednom timu i dva Open polja a u drugom 4 kompa (sto je besmisleno).

a sta vam fali da igrate protiv cetiri kompa :)

Da i ja sam nekada davno sa ortakom i protiv 5 kompova igrao :d

ne nego ofanzivna odbrana :d

nas dvojica smo u jednom timu i dva Open polja a u drugom 4 kompa (sto je besmisleno).
Drzi klik misa na imena igraca u timu gde su kompovi pa izaberi closed radi provereno preko UDPa i najnovije verzije StarCraft: Brood War dok u obicnom SCu ima nekih problema ispitano pre 10tak dana.

Vrh Dno