Šta je novo?

Starcraft 2

Ludi^Procesor

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2004
Poena
609
Jel zna neko kad ce? :trust:

Uskladjujem kupovinu novog kompa sa izlaskom SC2 :smoke:

Ako neko ima neke informacije...ili mesto na kom bih mogao da nadjem nove informacije...

6 rasa, jel to istina?

1. nece pre 2007.
2. ma kakvi shest - dvanest rasa ce da bude! :d

ja imam proverene informacije da ispod 24 rase neće biti, i to sve potpuno različite :d

a svaka od 24 rase ce imati po dve podrase dakle sve u svemu 48 ... :p

a ako krenu da se "kombiniuju" medju sobom bice 200+ rasa :beat:

gledaj sa vedrije strane tad kad ces kupiti komp
imace p7 i gf 6

Svaka rasa po 96 razlicitih jedinica :d

Znaci taman kad udjemo u Evropsku Uniju a?

Pa dobro, mozda uradim manji upgrade za Doom 3 :D

Cekajte da filipenko provali thread, ima sve da vam objasni :D

Nezvanicno obavestenje Blizzarda je da ce sc2 biti pusten oko 2010 a sa obzirom koliko oni kasne pre 2012 nece izaci...... ako uopste izadje.....

daj, ja ne znam sta cu sutra raditi a oni pricaju o 2010 koga bre lazu :D

pa valjda je pola od najkvalitetnijih diazjnera napustilo blizzard.. tako da mozda nece ni izaci.. a mozda i ne treba da izadje...

ma dajte ko da ce oni koji su igrali sc1 tad igrati igrice :D

Hm. Ovako zaludan sam malo lunjao i cackao po razlicitim mracnim sajtovima i memljivim forumima ne bih li saznao nesto vise o nastavku SC-a.

Elem, Blizzard je vec napravio SC2 sajt na kome se moze naci sve osim same informacije o doticnom. Verovatno su kupili url da bi se unapred zastitili od kradja i sudskih sporova sa ortacima koji teraju okolinu da ih zove Tassadar i sl.

Po vecini foruma se provlaci topic da Starcraft 2 - Omega Wars izlazi u decembru 2005 godine. Sto je informacija iz nekih gejmerskih casopisa, nista potvrdjeno.

O rasama sam nasao ovo:

The Terrans, Protoss, and Zerg make their return appearance, but they also get introduced to the Nanites and Haric races.
Nanites: This race relies on using their diminuative size to infect and control any other race they come across. From what we could tell, they are divided into two sects. One is the "evil" sect that completely takes control of the host in order to expand their influence. The second is the "good" sect that will "ask" an individual, and these Nanites will enhance and cooperate. In some instances, Nanites are able to "combine" in order to create macro beings. These beings are mostly mechanical and seem to resemble the "living mechs" of Zoids (if you know the anime).

Haric: This race relies on their odd ability to grow hair-like structures. These structures range from weapons like swords to buildings like the largest skyscrapers. They can make ships from a single individual, though that person, essentially, becomes the ships computer.

Da li ce biti podrasa, nisam siguran. Svako prica nesto drugacije sta je cuo ili negde procitao.

Sve u svemu verovatno im War jos uvek donosi dovoljno kinte i nigde ne zure.
God damn it! :wall:

A do izlaska povlacim se u cauru. :bottle:

Nazad
Vrh Dno