A dobro, malo ga pretera, cak bih mogao da se slozim s tvojim postom u cilju tolerancije samo da nisi napisao da se ti apdejtovi posle 2000. itekako osete u gejmpleju. To je apsolutno netacno, totalno su nevazni. U pitanju su ultra retki bugovi koje ja recimo nisam primetio posle par hiljada sati igre, pitanje je da li su se pojavljivali cesce od par desetina slucaja. Ali nebitno za opsirnu raspravu
danas imas kontinualno od pocetka godine do Blizzcon-a svaki radni dan izuzetno kvalitetan SC, pri cemu vikendom ponekad imas i WCS. Ovakva situacija je znatno bolja nego ona pre 2, 3 ili 5 godina, a direktno je nastala zbog cinjenica koje sam naveo u prethodnom postu.
1.08 je izasao sredinom 2001 a daleko je od nevaznog i veoma se osetio u gejmpleju, stavise iz korena je promenio metagame, posebno pool cost 150->200 (sporiji zerg rush), reduced storm damage (jedan storm ne ubija lurkera vise), +1 ground rage za goliathe (poneko je poceo da se pita da li je moguce igrati mech TvZ), a i za nas stekare i 200/200 ljubitelje - tier 3 jedinice su sisle sa 8 supply na 6 (kerijeri i kruzeri), odnosno sa 6 na 4 (ultre).
Istina, posle ovog patch-a, svi ostali su bili kozmetika i peglanje bagova nebitnih za sam gejmplej.
Likewise. :wave:Cyber, i meni se cini da je engine dosta los. Na HD4000 (i7-3632QM integrusa) ni Low ne moze da izdrzi u prvoj misiji, a WoL i HotS su sve misije radile na Medium bez problema. U stvari cak i In Utter Darkness sam SNIMAO na Medium na njoj.
Skillz, ovo i mene zanima, cak mislim da cu to platiti i da ne igram ako ga lepo urade![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari